The Sims 4 v1.96 Türkçe Yama %100

DivineCougar

Megapat
Yer
Kırklareli/Lüleburgaz
Daha fazla  
Meslek
Tarih Öğretmeni / Web Design
Merhaba arkadaşlar,

Şuanda en güncel sürüm olan (1.96.397.1020) The Sims 4 Türkçeye "Serkan Sezen" tarafından tamamen çevrilmiştir.

Kendisine teşekkürlerimizi sunarız.

7.84 MB file on MEGA

Son düzenleyen: Moderatör:
1.97.42.1030 sürümünde çalışır mı?

Çalışır hocam. Sadece yeni eklenen satırlar varsa eğer onlar ingilizce gözükür geri kalan herşey Türkçe olur yine

Merhabalar.
Serkan sezen bey e nasıl ulaşabiliriz veya oyun sürekli güncelleniyor veya ek paket ekleniyor.Her seferinde güncel versiyona yükseltilecek mi çeviri veya nerden takip edebilirim çeviri güncellendiğinde ? @DivineCougar

Çalışır hocam. Sadece yeni eklenen satırlar varsa eğer onlar ingilizce gözükür geri kalan herşey Türkçe olur yine
@DivineCougar
Merhabalar.
Serkan sezen bey e nasıl ulaşabiliriz veya oyun sürekli güncelleniyor veya ek paket ekleniyor.Her seferinde güncel versiyona yükseltilecek mi çeviri veya nerden takip edebilirim çeviri güncellendiğinde ?

Merhaba son güncel yama budur.. Serkan beye tekrardan teşekkürler..

Selam ben modu yapıyorum ekranada çıkıyor ama aktif olmuyor dediklerinizi işaretliyorum yine olmuyor sorun ne acaba?

Selam men modu yapiyorum ekranada çıkıyor mod dediginiz şeyleri işaretliyorum yinede mod aktif olmuyor sorun ne acaba

Son düzenleme:
Steam versiyonunda çalışıyor mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…