SalihDlgc Kilopat Katılım 21 Ağustos 2018 Mesajlar 10 21 Mart 2025 #21 Bildiğim kadarıyla bu yama güncel. Ayrıca içinde bazı mod çevirileride mevcut. Downloads - The Sims 4 Turkish Translation Patch mod for The Sims 4 Browse The Sims 4 Turkish Translation Patch mod for The Sims 4 files to download full releases, installer, sdk, patches, mods, demos, and media. www.moddb.com
Bildiğim kadarıyla bu yama güncel. Ayrıca içinde bazı mod çevirileride mevcut. Downloads - The Sims 4 Turkish Translation Patch mod for The Sims 4 Browse The Sims 4 Turkish Translation Patch mod for The Sims 4 files to download full releases, installer, sdk, patches, mods, demos, and media. www.moddb.com
NumanUy Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #22 Yamayı kullanabilmek için oyunun dilini İngilizce yapmalısınız. Çünkü Türkçe çeviri sadece İngilizce dil dosyası üzerine yazılmış.
Yamayı kullanabilmek için oyunun dilini İngilizce yapmalısınız. Çünkü Türkçe çeviri sadece İngilizce dil dosyası üzerine yazılmış.
H hjackles Kilopat Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 138 8 Temmuz 2025 #23 Son güncellemeden sonra da çalışır mı? Ben sadece base game oynuyorum. Diğer yamaları ücretsiz (cracklemek mi deniyor bilmiyorum) indirsem oyun otomatik güncellendiğinde sorun oluyor mu? Sen orijinal değilsin diye oyunda sıkındı çıkarır mı?
Son güncellemeden sonra da çalışır mı? Ben sadece base game oynuyorum. Diğer yamaları ücretsiz (cracklemek mi deniyor bilmiyorum) indirsem oyun otomatik güncellendiğinde sorun oluyor mu? Sen orijinal değilsin diye oyunda sıkındı çıkarır mı?