- Makaleler
- 1
The Sims 4 çıktıktan sonra aradan 8 yıl geçti fakat hala The Sims 5'den haber yok. Sizce oyun çıkar mı? Ne zaman çıkabilir?
The Sims 4 çıktıktan sonra aradan 8 yıl geçti fakat hala The Sims 5'den haber yok. Sizce oyun çıkar mı? Ne zaman çıkabilir?
Hocam çıkarsa oyundan beklentim yüksek. Bir kere açık dünya geri gelmesi lazım. Grafikleri Sims'in geride kaldığını düşünüyorum. Grafiklerin yeni çıkan oyunları baz alarak epeyce arttırılması lazım. Ayrıca harita büyümeli. The Sims 4 her açıdan hayal kırıklığı yaratan bir oyun benim gözümde.4 sevildi çıkar bence. Ne zaman çıkar kimse bilemez.
Hocam Sims 4'ün grafikleri iyi falan değil. Şu an ki oyunlar arasında dağlar kadar fark var grafik anlamında.Sims tutkunu olarak diyorum çıkarsa güzel bir oyun çıkaracaklar çünkü Sims 4 zamanında ona karşı rakip yoktu ama şimdi Paralives var ve çok güzel oyun yapmaları lazım. İstediğim oyun tipi şu;
The Sims 2 hikayesi
The Sims 3 Açık Dünya
The Sims 4 grafikleri
The Sims detayları
bunları bir araya sokarak bir oyun yaparlar ise ondan başka simulasyon oyunu tanımam ve favorim olur açıkçası.
Hocam çıkarsa oyundan beklentim yüksek. Bir kere açık dünya geri gelmesi lazım. Grafikleri Sims'in geride kaldığını düşünüyorum. Grafiklerin yeni çıkan oyunları baz alarak epeyce arttırılması lazım. Ayrıca harita büyümeli. The Sims 4 her açıdan hayal kırıklığı yaratan bir oyun benim gözümde.
Hocam Sims 4'ün grafikleri iyi falan değil. Şu an ki oyunlar arasında dağlar kadar fark var grafik anlamında.
Adamlar düşük sistemliler iyi açsın diye oyunun her şeyinden kısmışlar.
The Sims 5 grafikleri bu şekilde olmalı.Grafik tabiki daha iyi olacak fakat Sims 3 gibi grafik olmasın onu demek istedim yani.
The Sims 5 grafikleri bu şekilde olmalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.