Sons of The Forest yukledim ama sistemin kotu olmasindan dolayi FPS dusuk ve katakter Slow-mo da gibi hareket ediyor. FPS artirmak icin yukleyebilecegim bir uygulama var mi?
Sons of The Forest yukledim ama sistemin kotu olmasindan dolayi FPS dusuk ve katakter Slow-mo da gibi hareket ediyor. FPS artirmak icin yukleyebilecegim bir uygulama var mi?
O oyun için frame generation yok. Sil geç.Sons of The Forest yukledim ama sistemin kotu olmasindan dolayi FPS dusuk ve katakter Slow-mo da gibi hareket ediyor. FPS artirmak icin yukleyebilecegim bir uygulama var mi?
Optimizesi kötü oyun Tlou, Cyberpunkta çok daha yüksek FPS alıyorum. Ekstra olarak yapabileceğiniz birşey yok ayarlarla oynamaktan başka.Sons of The Forest yukledim ama sistemin kotu olmasindan dolayi FPS dusuk ve katakter Slow-mo da gibi hareket ediyor. FPS artirmak icin yukleyebilecegim bir uygulama var mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.