The Sopranos hala izlenir mi?

Çiçek0

Hectopat
Daha fazla  
Mafya temalı bir şeyler izlemek istiyorum, The Sopranos'un iyi olduğunu duydum ama eski yapım bir dizi. Bu zamanlarda hala gideri var mıdır?

Eski yapım mi? 1999'lardan bahsediyoruz çok uzak değil. Ve izliyecegin en iyi dizilerden biridir. Şu an ekranlarda gördüğün breaking baş vb dizilerin atasidir. Kesinlikle izle.

Eski yapım mi? 1999'lardan bahsediyoruz çok uzak değil. Ve izliyecegin en iyi dizilerden biridir. Şu an ekranlarda gördüğün breaking baş vb dizilerin atasidir. Kesinlikle izle.
10-15 dakika izledim hocam da biraz emin olamadım psikolog ile görüşme sahneleri bayık geldi gibi. Normalde Godfather da çok eski film ama mafyatik şeyleri sevdiğim için bir solukta izlemiştim.

10-15 dakika izledim hocam da biraz emin olamadım psikolog ile görüşme sahneleri bayık geldi gibi. Normalde godfather da çok eski film ama mafyatik şeyleri sevdiğim için bir solukta izlemiştim.

Usta her diziye birkaç bölüm şans vereceksin. Direkt 15 dk izledim beğenmedim demek saçma değil mi? Godfather sana mafyanın yüksek bir dönemini anlatıyor sopranosta mafyanın yavaş yavaş kenal mahallelere kaydığını gösteriyor ona göre izle karakterin değişimini düşüşlerini kavra dizi izlemek budur.

Yani beyefendi tamamen kişisel tercihler ve zevkler herkesin aynı olmayabilir eğer mafya temalı yapımlar ve nostajli havası seviyorsanız muhtemelen bu diziyi seversiniz.

Tamamdır hocam birkaç bölüm şans vereceğim, umarım beğenirim. Mafya temalı dizi film oyun sayısı zaten bu kadar azken.

İlk sezonu bile bayağı iyi, özellikle 5. bölüm ve 12. bölüm. Bir başyapıttır kendisi. İzledikten sonra The Wire'a şans verin.

İlk sezonu bile bayağı iyi, özellikle 5. bölüm ve 12. bölüm. Bir başyapıttır kendisi. İzledikten sonra The Wire'a şans verin.
Hocam iki dizinin arasında kaldım kimi Wire diyor kimi Sopranos diyor. Normalde daha akıcı diziler sevdiğim için Sopranos sıkabilir diye düşünüyorum ama çok çok övülüyor ve merak da ediyorum. Wire da aynı şekilde tarihin en iyi dizilerinden gözüküyor. Hangisi daha rahat izlenir sence?

İkisi de güzel, her dizi gibi sıkıcı başlıyor, sonra açılıyorlar. Karakter gelişimi görmek istersen The Sopranos daha iyidir. The Wire'da ana karakter yok. The Wire daha çok belgesel tarzıdır, baltimore şehrindeki gettolaşmayı ve uyuşturucu organizasyonlarının ticaretini anlatır, ileriki sezonlarda daha çok polisiyeye döner. The Sopranos işin psikolojik kısmına daha derinlemesine bakar. Soprano ailesi mafyasının ve ilişkili mafyaların nasıl iş yürüttüğünü, ana karakter Tony Soprano'nun psikolojik ve duygusal gelişimini dibine kadar görürsün. The Wire bu konuda fazla derine inmez (Bubbles karakteri dışında). Kısaca karakter gelişimine yer veren ve mafyavari diziler seviyorsan The Sopranos, daha çok polisiye ve sokak kültürünü gösteren yapımlar seviyorsan The Wire daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…