E enemaque Hectopat Katılım 24 Aralık 2018 Mesajlar 246 13 Ocak 2019 #1 Nvidia Geforce Experience uygulaması ile ekran kartını güncellemeye çalışırken ekteki hatayı aldım. Hatada yazılana uyup kendi sitesinden elle indirip kurmaya çalıştım, yine kuramadım. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2019
Nvidia Geforce Experience uygulaması ile ekran kartını güncellemeye çalışırken ekteki hatayı aldım. Hatada yazılana uyup kendi sitesinden elle indirip kurmaya çalıştım, yine kuramadım. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 13 Ocak 2019 #2 DDU yazılımı ile Nvidia GeForce Experience yazılımını ve ekran kartı sürücüsünü kaldırın. DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi İşletim sistemi ve ekran kartı modeline uygun sürücüyü sitesinden yükle. Sürücüleri Yükle | NVIDIA
DDU yazılımı ile Nvidia GeForce Experience yazılımını ve ekran kartı sürücüsünü kaldırın. DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi İşletim sistemi ve ekran kartı modeline uygun sürücüyü sitesinden yükle. Sürücüleri Yükle | NVIDIA