Onurxdz Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 67 31 Ağustos 2022 #1 Spoiler yiyebilirsiniz dikkat. The Stanley Parable oyununda 430 numaralı kapıyı 5 defa çalma başarımını daha önce yaptım ama yaptığımda İngilizceydi şimdi Türkçe yapmak istiyorum. Bu başarımı yeniden nasıl oynarım? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2022
Spoiler yiyebilirsiniz dikkat. The Stanley Parable oyununda 430 numaralı kapıyı 5 defa çalma başarımını daha önce yaptım ama yaptığımda İngilizceydi şimdi Türkçe yapmak istiyorum. Bu başarımı yeniden nasıl oynarım?
SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 796 Çözümler 4 31 Ağustos 2022 #2 Oyunun içindeyken o başarımı tekrar yapmaya çalış ama yaparken Win+Alt+F4e aynı anda yap.
Onurxdz Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 67 31 Ağustos 2022 #3 SemihDnz dedi: Oyunun içindeyken o başarımı tekrar yapmaya çalış ama yaparken Win+Alt+F4e aynı anda yap. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmadı.
SemihDnz dedi: Oyunun içindeyken o başarımı tekrar yapmaya çalış ama yaparken Win+Alt+F4e aynı anda yap. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmadı.
SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 796 Çözümler 4 31 Ağustos 2022 #4 Onurxdz dedi: Hiçbir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Masaüstüne git, alt+F4+alt ok tuşu+enter yap ama seri yap, ilk alt F4 sonra ok tuşu sonra enter.
Onurxdz dedi: Hiçbir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Masaüstüne git, alt+F4+alt ok tuşu+enter yap ama seri yap, ilk alt F4 sonra ok tuşu sonra enter.
Onurxdz Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 67 31 Ağustos 2022 #5 SemihDnz dedi: Masaüstüne git, alt+F4+alt ok tuşu+enter yap ama seri yap, ilk alt F4 sonra ok tuşu sonra enter. Genişletmek için tıkla... Alt+f4'ün çözüm olabileceğini ilk kez duydum.
SemihDnz dedi: Masaüstüne git, alt+F4+alt ok tuşu+enter yap ama seri yap, ilk alt F4 sonra ok tuşu sonra enter. Genişletmek için tıkla... Alt+f4'ün çözüm olabileceğini ilk kez duydum.
TalhaOk20 Centipat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #6 Yapamazsın (en azından öyle biliyorum)