kazancik Picopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 22 Çözümler 1 15 Temmuz 2021 #1 Merhaba ben The Stanley Parable'ı açarken setup file 'GameInfo.txt' doesn't exist in subdirectory 'stanley'. Check your -Game parameter or vconfıg setting hatası alıyorum cevap veren herkese teşekkürler.
Merhaba ben The Stanley Parable'ı açarken setup file 'GameInfo.txt' doesn't exist in subdirectory 'stanley'. Check your -Game parameter or vconfıg setting hatası alıyorum cevap veren herkese teşekkürler.
Çözüm kazancik 16 Temmuz 2021 Pop Smoke dedi: Açılan dosyanın kısayolunu oluşturup ismini "stanley.exe" yapsanız çalışmaz mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hani stanley açılmadan önce bende dil soruyor o yüzden kaynağını açıp yapmam yazım. Arkadaşlar ben oyunu aldım ve sorun çözüldü.
Pop Smoke dedi: Açılan dosyanın kısayolunu oluşturup ismini "stanley.exe" yapsanız çalışmaz mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hani stanley açılmadan önce bende dil soruyor o yüzden kaynağını açıp yapmam yazım. Arkadaşlar ben oyunu aldım ve sorun çözüldü.
Pop Smoke Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2017 Mesajlar 1.390 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer 092MLBOA 16 Temmuz 2021 #11 kazancik dedi: Bilmiyorum kurallara bakın. Güncelleme: Crackin kendi Launcher'i sorunsuz açıyor ama benim için önemli olan stanley.exe açmak. Genişletmek için tıkla... Zaten 1-2 gün sonra satın alacağım demiştiniz oyun sorunsuz açılıyor ise neden dosya ismine takılıyorsunuz ki? Artı 0 Eksi
kazancik dedi: Bilmiyorum kurallara bakın. Güncelleme: Crackin kendi Launcher'i sorunsuz açıyor ama benim için önemli olan stanley.exe açmak. Genişletmek için tıkla... Zaten 1-2 gün sonra satın alacağım demiştiniz oyun sorunsuz açılıyor ise neden dosya ismine takılıyorsunuz ki?
KS KS kazancik Picopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 22 Çözümler 1 16 Temmuz 2021 #12 Pop Smoke dedi: Zaten 1-2 gün sonra satın alacağım demiştiniz oyun sorunsuz açılıyor ise neden dosya ismine takılıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Çünkü Steam'den -Console yazıp sonra sv_cheats 1 ile ciddi sona ulaşmak istiyorum.(Steam'de program ekleme var.) Artı 0 Eksi
Pop Smoke dedi: Zaten 1-2 gün sonra satın alacağım demiştiniz oyun sorunsuz açılıyor ise neden dosya ismine takılıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Çünkü Steam'den -Console yazıp sonra sv_cheats 1 ile ciddi sona ulaşmak istiyorum.(Steam'de program ekleme var.)
Pop Smoke Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2017 Mesajlar 1.390 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer 092MLBOA 16 Temmuz 2021 #13 kazancik dedi: Çünkü Steam'den -Console yazıp sonra sv_cheats 1 ile ciddi sona ulaşmak istiyorum.(Steam'de program ekleme var.) Genişletmek için tıkla... Açılan dosyanın kısayolunu oluşturup ismini "stanley.exe" yapsanız çalışmaz mı? Artı 0 Eksi
kazancik dedi: Çünkü Steam'den -Console yazıp sonra sv_cheats 1 ile ciddi sona ulaşmak istiyorum.(Steam'de program ekleme var.) Genişletmek için tıkla... Açılan dosyanın kısayolunu oluşturup ismini "stanley.exe" yapsanız çalışmaz mı?
KS KS kazancik Picopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 22 Çözümler 1 16 Temmuz 2021 #14 Pop Smoke dedi: Açılan dosyanın kısayolunu oluşturup ismini "stanley.exe" yapsanız çalışmaz mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hani stanley açılmadan önce bende dil soruyor o yüzden kaynağını açıp yapmam yazım. Arkadaşlar ben oyunu aldım ve sorun çözüldü. Son düzenleme: 3 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
Pop Smoke dedi: Açılan dosyanın kısayolunu oluşturup ismini "stanley.exe" yapsanız çalışmaz mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hani stanley açılmadan önce bende dil soruyor o yüzden kaynağını açıp yapmam yazım. Arkadaşlar ben oyunu aldım ve sorun çözüldü.
D dengesized Femtopat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #15 Bende de aynı hatayı veriyor da şu an cevabı veren kimse olmadı. Artı 0 Eksi