Z zrg Femtopat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Ağustos 2024 #1 Merhaba bugün bilgisayarıma The Stanley Parable indirdim fakat Türkçe dublaj olmadığını fark ettim yama yüklemeye çalıştım yapamadım hangi siteden nasıl indirmem gerektiğini biri bana söyleyebilir mi? Düzenleme: Oyun orijinal.
Merhaba bugün bilgisayarıma The Stanley Parable indirdim fakat Türkçe dublaj olmadığını fark ettim yama yüklemeye çalıştım yapamadım hangi siteden nasıl indirmem gerektiğini biri bana söyleyebilir mi? Düzenleme: Oyun orijinal.
Codfish Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 754 Makaleler 2 Çözümler 3 3 Ağustos 2024 #2 Hangar Çeviri | The Stanley Parable Ultra Deluxe TÜRKÇE SESLENDİRME Hangar çeviri ekibi tarafından yapılmış The Stanley Parable Ultra Deluxe oyununa ait TÜRKÇE SESLENDİRME Türkçe Dublaj www.hangarceviri.com Sitesinde nasıl indirebileceğiniz yazıyor.
Hangar Çeviri | The Stanley Parable Ultra Deluxe TÜRKÇE SESLENDİRME Hangar çeviri ekibi tarafından yapılmış The Stanley Parable Ultra Deluxe oyununa ait TÜRKÇE SESLENDİRME Türkçe Dublaj www.hangarceviri.com Sitesinde nasıl indirebileceğiniz yazıyor.