Nihatkacer72 Centipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 27 2 Haziran 2020 #1 Windows 10 kuracaktım bu çıktı. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2020
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 2 Haziran 2020 #2 BIOS üzerinden Secure Boot seçeneğini disabled/Other OS olarak değiştirin.
Nihatkacer72 Centipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 27 2 Haziran 2020 #3 akiyorm dedi: BIOS üzerinden Secure Boot seçeneğini disabled/Other OS olarak değiştirin. Genişletmek için tıkla... Nasıl?
akiyorm dedi: BIOS üzerinden Secure Boot seçeneğini disabled/Other OS olarak değiştirin. Genişletmek için tıkla... Nasıl?
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 2 Haziran 2020 #4 BIOS'a girin Advanced > Boot veya direk Boot sekmesi altında olucaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BIOS'a girin Advanced > Boot veya direk Boot sekmesi altında olucaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Nihatkacer72 Centipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 27 2 Haziran 2020 #5 akiyorm dedi: BIOS'a girin Advanced > Boot veya direk Boot sekmesi altında olucaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... burası mı?
akiyorm dedi: BIOS'a girin Advanced > Boot veya direk Boot sekmesi altında olucaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... burası mı?
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 2 Haziran 2020 #6 Nihatkacer72 dedi: burası mı? Eki Görüntüle 580444 Genişletmek için tıkla... Evet, OS Type kısmını Other OS olarak değiştirin olmaz ise alternatif olarak; Secure boot state disabled şeklinde deneyin ve sonucu paylaşın.
Nihatkacer72 dedi: burası mı? Eki Görüntüle 580444 Genişletmek için tıkla... Evet, OS Type kısmını Other OS olarak değiştirin olmaz ise alternatif olarak; Secure boot state disabled şeklinde deneyin ve sonucu paylaşın.
Nihatkacer72 Centipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 27 2 Haziran 2020 #7 akiyorm dedi: Evet, OS Type kısmını Other OS olarak değiştirin olmaz ise alternatif olarak; Secure boot state disabled şeklinde deneyin ve sonucu paylaşın. Genişletmek için tıkla... Windows 10 uefi den kurmak istiyorum ama akiyorm dedi: Evet, OS Type kısmını Other OS olarak değiştirin olmaz ise alternatif olarak; Secure boot state disabled şeklinde deneyin ve sonucu paylaşın. Genişletmek için tıkla... Olmadı akiyorm dedi: Evet, OS Type kısmını Other OS olarak değiştirin olmaz ise alternatif olarak; Secure boot state disabled şeklinde deneyin ve sonucu paylaşın. Genişletmek için tıkla... Hocam acil yardım gene olmadı Son düzenleme: 2 Haziran 2020
akiyorm dedi: Evet, OS Type kısmını Other OS olarak değiştirin olmaz ise alternatif olarak; Secure boot state disabled şeklinde deneyin ve sonucu paylaşın. Genişletmek için tıkla... Windows 10 uefi den kurmak istiyorum ama akiyorm dedi: Evet, OS Type kısmını Other OS olarak değiştirin olmaz ise alternatif olarak; Secure boot state disabled şeklinde deneyin ve sonucu paylaşın. Genişletmek için tıkla... Olmadı akiyorm dedi: Evet, OS Type kısmını Other OS olarak değiştirin olmaz ise alternatif olarak; Secure boot state disabled şeklinde deneyin ve sonucu paylaşın. Genişletmek için tıkla... Hocam acil yardım gene olmadı