Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 2 Haziran 2020 #2 Hatayı ne yapmayı denerken aldınız? Secure Boot, sistemi UEFI zararlısından veya Linux kurulumundan kurtarmış gibi gözüküyor.
Hatayı ne yapmayı denerken aldınız? Secure Boot, sistemi UEFI zararlısından veya Linux kurulumundan kurtarmış gibi gözüküyor.
Nihatkacer72 Centipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 27 2 Haziran 2020 #3 Kerem00 dedi: Hatayı ne yapmayı denerken aldınız? Secure Boot, sistemi UEFI zararlısından veya Linux kurulumundan kurtarmış gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Az önce denedim olmadı
Kerem00 dedi: Hatayı ne yapmayı denerken aldınız? Secure Boot, sistemi UEFI zararlısından veya Linux kurulumundan kurtarmış gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Az önce denedim olmadı
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 2 Haziran 2020 #4 Nihatkacer72 dedi: Az önce denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Neyi denediniz?
Nihatkacer72 Centipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 27 2 Haziran 2020 #5 Kerem00 dedi: Neyi denediniz? Genişletmek için tıkla... Windows 10 yüklemeyi
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 2 Haziran 2020 #6 Nihatkacer72 dedi: Windows 10 yüklemeyi. Genişletmek için tıkla... Boot menüden USB'yi seçtiğinizden emin olun, Windows 10 imajını düzgün bir yerden indirmişsinizdir umarım. Eğer tekrar hata alırsanız UEFI/BIOS ayarlarından "Secure Boot"u kapatmayı deneyin.
Nihatkacer72 dedi: Windows 10 yüklemeyi. Genişletmek için tıkla... Boot menüden USB'yi seçtiğinizden emin olun, Windows 10 imajını düzgün bir yerden indirmişsinizdir umarım. Eğer tekrar hata alırsanız UEFI/BIOS ayarlarından "Secure Boot"u kapatmayı deneyin.
Nihatkacer72 Centipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 27 2 Haziran 2020 #7 Kerem00 dedi: Boot menüden USB'yi seçtiğinizden emin olun, Windows 10 imajını düzgün bir yerden indirmişsinizdir umarım. Eğer tekrar hata alırsanız UEFI/BIOS ayarlarından "Secure Boot"u kapatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Windows imajını technopat dan indirdim Kerem00 dedi: Boot menüden USB'yi seçtiğinizden emin olun, Windows 10 imajını düzgün bir yerden indirmişsinizdir umarım. Eğer tekrar hata alırsanız UEFI/BIOS ayarlarından "Secure Boot"u kapatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Secure boot nasıl kapanıyor Son düzenleme: 2 Haziran 2020
Kerem00 dedi: Boot menüden USB'yi seçtiğinizden emin olun, Windows 10 imajını düzgün bir yerden indirmişsinizdir umarım. Eğer tekrar hata alırsanız UEFI/BIOS ayarlarından "Secure Boot"u kapatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Windows imajını technopat dan indirdim Kerem00 dedi: Boot menüden USB'yi seçtiğinizden emin olun, Windows 10 imajını düzgün bir yerden indirmişsinizdir umarım. Eğer tekrar hata alırsanız UEFI/BIOS ayarlarından "Secure Boot"u kapatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Secure boot nasıl kapanıyor