The system has POSTed in safe mode

strikerstk

Hectopat
Merhabalar, sistemin şu şekilde
  • ASUS X570 F GAMING anakart
  • AMD Ryzen 3700X işlemci
  • MSI Gaming X 1080 Ti ekran kartı
  • Corsair CL15 2X8 RAM
  • Corsair VS650 80+ PSU
  • Monitör BenQ 2546 240 Hz.
  • Samsung 970 M.2 NVMe SSD 500 GB
  • Sıvı Soğutma Corsair H115I PRO
Sorunum şu anakartı ve işlemciyi yeni aldım ve aldığımdan beri PC 2 3 dakikada açılıyor ve bazen şu hatayı alıyorum.

670b982f-7261-4de5-9204-262152cce020.jpg

Normalde 3 5 saniyede açılması gerekirken bu kadar geç açılmasının sebebi nedir ve fotoğraftaki sorun nedir yardımcı olursanız sevinirim
(Açmak için düğmeye bastığımda 10 saniye sonra fan sesi geliyor hızlanıyor yavaşlıyor ve 15 20 saniye sonra ekrana görüntüyü veriyor. Bu hatayı bazen alıyorum bazen almıyorum. Windowstayken yeniden başlattığımda kapanıyor yeniden başlamıyor fan sesi geliyor ama görüntü gelmiyor. )

Son düzenleyen: Moderatör:
3-5 saniyede açılması gerekmiyor. O kadar da değil. BIOS'ta Fast Boot ayarını açmamış olabilirsiniz. Boot sırasını ayarlamamış olabilirsiniz. Aşağıda ya sistemi güç tuşunu basılı tutarak basılı tuttuğunuzu ya da açılırken POST dediğini şey başarısız olduğu için diyor. F1'e bastığınızda BIOS'a mı giriyor, yoksa Windows'u mu açıyor?

BIOS'unuz ASUS'un sitesinde bile yok. Beta BIOS ile sorun olması normal. BIOS güncelleyin ilk iş, düzelecektir büyük ihtimalle:

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı