Arkadaşlar merhaba. C öğrenmeye başlıyorum ve ilk kodumu çalıştırdığımda "the term 'gcc' is not recognized as the name of a cmdlet..." hatasını alıyorum. Çözümünü bilen var mıdır acaba?
Hocam sizin işletim sisteminiz Windows. Windows'ta GCC yok. Mingw64 indirin internetten veya daha basit alternatif ve modern bir derleyici olan Clang'ı indirin internetten.
Hocam sizin işletim sisteminiz Windows. Windows'ta GCC yok. Mingw64 indirin internetten veya daha basit alternatif ve modern bir derleyici olan Clang'ı indirin internetten.
Hocam sizin işletim sisteminiz Windows. Windows'ta gcc yok. Mingw64 indirin internetten veya daha basit alternatif ve modern bir derleyici olan Clang'ı indirin internetten.
Hocam PowerShell, Windows'ta gcc gibi komutları girebildiğiniz bir yazılım. Başlat menüsünde Mingw64 diye bir uygulama vardır. Oraya tıklayıp tekrar komutları girmeyi deneyin.
Hocam PowerShell, Windows'ta gcc gibi komutları girebildiğiniz bir yazılım. Başlat menüsünde mingw64 diye bir uygulama vardır. Oraya tıklayıp tekrar komutları girmeyi deneyin.