Matigre Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 819 Çözümler 4 20 Haziran 2023 #1 Resimdeki hatayı alıyorum. Uygulamada Ubisoft+'da açılmıyor. Saat, gün, ay, yıl doğru ayarlı. İnternetten Ubisoft Store'a girdiğimde ise karşıma bu çıkıyor.
Resimdeki hatayı alıyorum. Uygulamada Ubisoft+'da açılmıyor. Saat, gün, ay, yıl doğru ayarlı. İnternetten Ubisoft Store'a girdiğimde ise karşıma bu çıkıyor.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.456 Makaleler 5 Çözümler 310 20 Haziran 2023 #2 Matigre dedi: Resimdeki hatayı alıyorum. Uygulamada Ubisoft+'da açılmıyor. Saat, gün, ay, yıl doğru ayarlı. Eki Görüntüle 1828534 İnternetten Ubisoft Store'a girdiğimde ise karşıma bu çıkıyor. Eki Görüntüle 1828535 Genişletmek için tıkla... Sunucular çökmüş gibi hocam. Ya da bir düzenlemeye falan gidiyorlar. Sizden kaynaklanan bir problem değil.
Matigre dedi: Resimdeki hatayı alıyorum. Uygulamada Ubisoft+'da açılmıyor. Saat, gün, ay, yıl doğru ayarlı. Eki Görüntüle 1828534 İnternetten Ubisoft Store'a girdiğimde ise karşıma bu çıkıyor. Eki Görüntüle 1828535 Genişletmek için tıkla... Sunucular çökmüş gibi hocam. Ya da bir düzenlemeye falan gidiyorlar. Sizden kaynaklanan bir problem değil.