Çözüm "The version of AMD Radeon Software you have launched is not compatible" hatası

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hocam bende de aynı şekilde OCCT de Power testi başlattığımda anında ekran gidiyor. PSU'yu mu değiştirdiniz? Kaç saattir uğraşıyorum vallahi canım çıktı.

Kardeşim ben balata spreyi ile iç temizliğini yaptım sonra ekran kartına gelen kabloyu değiştirdim sorun gitti bende anakarta takılan 24 pin kablosunun da tam oturduğundan emin ol. Kolay gelsin. Sen anlamıyorsan PSU değiştir derim.

Hocam benimki windows 11 home bende işe yarar mı?

Hocam benimki windows 11 home bende işe yarar mı?
Home sürümü olması nedeniyle, sadece genelde işe yaramayan adımı deneyebilirsiniz.

Yinede denemekte fayda var.

Hocam bende aynı sorunu alıyorum tüm çözümleri denesem de düzelmiyor açtığımda eğer görüntü gidince geri gelmediyse tekrar başlatıyorum görüntü gelince de driver çöküyor ama OCCT Power testi sorunsuz geçiyor ekranda gitme falan olmuyor kasayı açıp detaylı temizleyip kabloları kontrol etmeyi düşünüyorum PSU değiştirmelik bir durum olabilir mi veya PSU'yu açsam fiziksel olarak anlama şansım var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…