"The version of AMD Radeon Software you have launched is not compatible" hatası

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ekran kartı
RX570
İşlemci
R5 2600
Selamlar herkese, uzunca aradan sonra açtığım ilk konu dolayısıyla hatalarım olursa bağışlayın.

Son 2 haftadır Windows'un KB5028997 hatasıyla uğraştıktan sonra ardından AMD'nin bu hatasıyla baş başayım. Bu hata yüzünden neredeyse bilgisayarımı her açtığımda ekran kartı sürücüsünü tekrardan kurmam gerekiyor. Akşamdan sabaha bilgisayarımı açtığım zaman siyah ekranda kalıyor. Kasadaki reset tuşuna bastıktan sonra açılıyor ancak Adrenalin'i açmak istediğim an bu hata baş gösteriyor. Şu konuda çözülmüş diyerek atacağınız bütün Technopat konularına bakmış olabilirim. Özellikle bu konudaki arkadaşın dediklerini harfiyen yapmama rağmen bilgisayarımı kapatıp 4-5 saatin ardından açmamla tekrar başa döndük. Kalıcı bir çözüm bulamazsam Nvidia'ya geçmem an meselesi olur.

Windows 10 kullanıcısıyım.

Aygıt yöneticisinde hata var mı diye bakar mısınız? Hata kodu varsa söyleyin.

Windows update arka planda sürücüyü yüklemeye çalışıp bouyor olabilir.
Buraya bir bak ve uygula. Güncelleme görünmezse DDU ile sil ve sürücü yükleme araç ile tekar kontrol et oradan gizle. Sonra manuel sürücüyü yükleyip dene.

2 gündür sorunsuz açılıyor ve kullanıyorum. Bahsettiğiniz şeyleri daha öncesinden yapmıştım ve bir sonuç vermemişti. Sanırsam yaptığım onlarca şeyin içinden birileri bir sonuç verdi. Tekrar bir sorun yaşarsam güncelleyeceğim burayı. Konuyu çözüldü olarak yapmayalım ama.

Bir haftalık aradan sonra tekrar aynı şeyle uyandık bu sabah. Wushowhide'da görünmüyor gizlenecek bir güncelleme görünmüyor. Denediğim çözümler arasında DDU ile güvenli modda silip güncel sürücüye temiz kurulum yapmak da vardı. AMD'nin kıllıklarıyla uğraşmaktan çok sıkıldım gerçekten şu an parasına değmeyen 3050 almama ramak kaldı.
@claus @Spyhis

Yeni çözümler bulana kadar idareten birkaç ay öncenin sürücüsünü yükledim, bu kez de Forza 5'den şöyle bir hata aldım.

@claus yardımlarınızı bekliyorum her günün sabahına bu hatayla başlıyorum ve sürücüyü yeniden yükleyerek ertesi güne kadar idare ediyorum.

Birçok çözüme rağmen düzelmeyen inatçı bir sorunla boğuşuyorum gerçekten bunun kalıcı bir çözümü yok mu? Senelerdir kullandığım ekran kartı bugün sürücü hataları veriyor sebepsiz.

@Recep Baltaş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…