D doddrone123 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 46 17 Haziran 2024 #1 Selamünaleyküm İtopya'da bir sistem gordum bayağıdır PC arıyorum en uygun en guzelini galiba buldum aşagıya atacagım linkten bir bakar mısın? Bu fiyata daha iyisini bulabılır mıyım ozellıkle ekran kartı cok iyi. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ram i 2 x yapıyorum ve ssd 1tb yapacam bu kadar toplamda 35 yapıyor İşlemcinin bir üst modelini seceyım yoksa 6 cekırdekten 8 cekırgene mı seceyım Son düzenleme: 17 Haziran 2024
Selamünaleyküm İtopya'da bir sistem gordum bayağıdır PC arıyorum en uygun en guzelini galiba buldum aşagıya atacagım linkten bir bakar mısın? Bu fiyata daha iyisini bulabılır mıyım ozellıkle ekran kartı cok iyi. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ram i 2 x yapıyorum ve ssd 1tb yapacam bu kadar toplamda 35 yapıyor İşlemcinin bir üst modelini seceyım yoksa 6 cekırdekten 8 cekırgene mı seceyım