THE-VOK V sistem alınır mı?

mehmetisarısu

Femtopat
Daha fazla  
Birkaç haftadır PC almayı düşünüyorum ve şu an uygun fiyatlı olarak gördüğüm bir PC var ama bazı şeyler kafamı karıştırıyor.
1- Intel i5 12400F işlemci oyunlarda iyi bir performans sağlayabilir mi?
2-ekran kartının yanında yazan bulk ne ve ne işe yarar.

PC'yi sadece oyun gibi şeylerde kullanacağım. Yazılım gibi şeyler kullanmayı düşünmüyorum. Bilgisayardan beklentim uzun ömürlü olması ve sorun çıkartmaması.
İleride işlemci ekran kartı gibi parçaları değiştirmeyi düşünmüyorum. Değiştirirsem, SSD ile RAM olur, ekstra olarak sıvı soğutma gibi şeyler olur. 1-2 yıl sıvı soğutma alamam.
PC önerisine açığım fiyat bandım 20-28 arası.

PC: THE-VOK V / INTEL Core i5 12400F / ASUS GeForce RTX 4060 DUAL OC V2 Edition 8GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM

Hocam o fiyata DDR5 sistem var ama AMD GPU.

Hocam o fiyata DDR5 sistem var ama AMD GPU.

*Bulk Ürün Nedir? Ürün başlığımızdaki bulk ifadesi, ürünün kutusuz fakat ambalajlı bir şekilde fabrika çıkışı yapılmış, güvenlik şeridinden geçmiş ve hiç açılmamış olduğu anlamına gelir.

Artı olarak işlemci gayet güzel, bütçenizin 20-28 arası olduğunu söylediniz üstüne biraz daha ekleyip i5 13400F alabilirsiniz.

Teşekkür ederim bilgi için ekran kartının garantisi felan oluyor mu bi sorun yaşar mıyım

Teşekkür ederim bilgi için ekran kartının garantisi falan oluyor mu bir sorun yaşar mıyım?

Fabrika çıkışlı olduğu için illaki garantisi oluyordur. Alacağınız satıcı firmanın müşteri hizmetlerine ulaşırsanız daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…