Çözüldü The Walking Dead 10. sezon nerede bulunur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HolxY LaBraus

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam arkadaşlar. Bildiğiniz gibi The Walking Dead 10. sezon Netflix'ten kaldırılmış. 10. sezonu nereden bulabilirim? Nereden izleyebilirim? Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.

Çok eskiden, sezonları çıktığı gibi izliyordum, nereden izlediğimi hatırlamıyorum ama geçenlerde tekrar baştan sona izlediğimde ilk 8 veya 9 sezonu Netflix'ten izlemiştim. Netflix'ten de bir kaç sezonu kaldırıldı zaten. BluTV'de tüm sezonları yok ve bir bölüm Türkçe altyazılı diğer bölüm dublaj oluyor ve BluTV'de seçenekler yok. AMC'nin kendisinden de izlenmediğine göre; korsan siteden izlemekten başka yolu yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok eskiden, sezonları çıktığı gibi izliyordum, nereden izlediğimi hatırlamıyorum ama geçenler de tekrar baştan sona izlediğim de ilk 8 veya 9 sezonu Netflix'ten izlemiştim. Netflix'ten de bir kaç sezonu kaldırıldı zaten. BluTV'de tüm sezonları yok ve bir bölüm türkçe altyazılı diğer bölüm dublaj oluyor ve BluTV'de seçenekler yok. AMC'nin kendisinden de izlenmediğine göre; korsan siteden izlemekten başka yolu yok.
Şu an 9 sezon Netflix'te var; ben 7. sezondayım. 10. sezona gelince herhalde korsandan izlemek zorunda kalıcaz. :(

Şuan 9 sezon Netflix'te var ben 7. sezondayım. 10. sezona gelince herhalde korsandan izlemek zorunda kalıcaz. :(
Evet, maalesef.

Cezalıydım yazamadım AMC'nin sitesine üye olarak izleyebiliyorsun. Ama hem Türkçe altyazı yok hem de ödemeyi dolar olarak yapıyorsun sanırım.

Bir de üstteki arkadaşın dediği gibi, bölümleri paylaşan Telegram grupları var, oradan da bulabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı