yetiskin Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 481 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #11 marfix dedi: TWD hala güncel mi arkadaşlar? Yani en yeni bölümü ne zaman çıktı? Rick diziden çıkınca izlemeyi bırakmıştım kabak tadı veriyordu. Genişletmek için tıkla... Rick'e özel dizi çıkacak.
marfix dedi: TWD hala güncel mi arkadaşlar? Yani en yeni bölümü ne zaman çıktı? Rick diziden çıkınca izlemeyi bırakmıştım kabak tadı veriyordu. Genişletmek için tıkla... Rick'e özel dizi çıkacak.
marfix Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 776 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #12 yetiskin dedi: Rick'e özel dizi çıkacak. Genişletmek için tıkla... Kaldığı yerden mi anlatacak ricki? Normal TWD ne durumda izlemeye değer mi?
yetiskin dedi: Rick'e özel dizi çıkacak. Genişletmek için tıkla... Kaldığı yerden mi anlatacak ricki? Normal TWD ne durumda izlemeye değer mi?
yetiskin Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 481 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #13 marfix dedi: Kaldığı yerden mi anlatacak ricki? Normal TWD ne durumda izlemeye değer mi? Genişletmek için tıkla... O konuda bilgim yok. Ben 3. sezondan sonrasını izlemedim.
marfix dedi: Kaldığı yerden mi anlatacak ricki? Normal TWD ne durumda izlemeye değer mi? Genişletmek için tıkla... O konuda bilgim yok. Ben 3. sezondan sonrasını izlemedim.
Sercan1096 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.683 Makaleler 2 Çözümler 30 Yer Bursa 26 Temmuz 2022 #14 Şu an Disney+'ta yayınlanan son bölüme kadar var. Önümüzdeki aylarda 8 bölüm daha yayınlanacak ve dizi final yapacak. Daha sonra da önümüzdeki yıllarda Rick'in hikayesini anlatan bir dizi daha çıkacak.
Şu an Disney+'ta yayınlanan son bölüme kadar var. Önümüzdeki aylarda 8 bölüm daha yayınlanacak ve dizi final yapacak. Daha sonra da önümüzdeki yıllarda Rick'in hikayesini anlatan bir dizi daha çıkacak.
DexterMorganBey Hectopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 1.012 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #15 marfix dedi: TWD hala güncel mi arkadaşlar? Yani en yeni bölümü ne zaman çıktı? Rick diziden çıkınca izlemeyi bırakmıştım kabak tadı veriyordu. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla çekimler tamamen bitti.
marfix dedi: TWD hala güncel mi arkadaşlar? Yani en yeni bölümü ne zaman çıktı? Rick diziden çıkınca izlemeyi bırakmıştım kabak tadı veriyordu. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla çekimler tamamen bitti.
marfix Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 776 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #16 DexterMorganBey dedi: Bildiğim kadarıyla çekimler tamamen bitti. Genişletmek için tıkla... Final mi verdi?
DexterMorganBey dedi: Bildiğim kadarıyla çekimler tamamen bitti. Genişletmek için tıkla... Final mi verdi?
DexterMorganBey Hectopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 1.012 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #17 marfix dedi: Final mi verdi? Genişletmek için tıkla... 30 Mart'ta çekimler bitmiş. Başkada sezon olmayacak.
marfix dedi: Final mi verdi? Genişletmek için tıkla... 30 Mart'ta çekimler bitmiş. Başkada sezon olmayacak.
R RonaldocuMessi Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 68 26 Temmuz 2022 #18 DexterMorganBey dedi: The Walking Dead'ın 11. sezonu Netlifx'e gelecek mi? Bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Gelip, gelmeyeceğini maalesef bilmiyorum. Ama daha önce gelmişti. 3-4 güne yakın durdu. Sonra yeniden kaldırdılar. Nedenini bende bilmiyorum.
DexterMorganBey dedi: The Walking Dead'ın 11. sezonu Netlifx'e gelecek mi? Bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Gelip, gelmeyeceğini maalesef bilmiyorum. Ama daha önce gelmişti. 3-4 güne yakın durdu. Sonra yeniden kaldırdılar. Nedenini bende bilmiyorum.
2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.365 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer  26 Temmuz 2022 #19 22 Ağustos'ta geleceği söyleniyor. Part 3'ten sonra hepsi gelir muhtemelen.