fatih1452 Centipat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 278 Makaleler 1 6 Haziran 2020 #1 The Walking Dead 2 sezon Türkçe yama yapıyorum olmuyor. Hatasız kurdum. Ama oyuna girince İngilizce. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2020
The Walking Dead 2 sezon Türkçe yama yapıyorum olmuyor. Hatasız kurdum. Ama oyuna girince İngilizce. Yardımcı olursanız sevinirim.
Crimson Butterfly Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 1.355 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2020 #2 Hocam sorunu çözdünüz mü ? Çözmediyseniz link vericem.
orcuntino Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #3 Crimson Butterfly dedi: Hocam sorunu çözdünüz mü ? Çözmediyseniz link vericem. Genişletmek için tıkla... Çok zaman geçmiş ama farkedersen bana gönderebilir misin ? Bende aynı sorunu yaşıyorum. Çoğu siteyi denedim ama yapamadım.
Crimson Butterfly dedi: Hocam sorunu çözdünüz mü ? Çözmediyseniz link vericem. Genişletmek için tıkla... Çok zaman geçmiş ama farkedersen bana gönderebilir misin ? Bende aynı sorunu yaşıyorum. Çoğu siteyi denedim ama yapamadım.