Elptra203 Hectopat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 332 11 Eylül 2021 #1 Dün TWD Türkçe yamayı bulayım oynayayım dedim Techno'lu bir çeviri sitesi buldum ve indirdim fakat olmadı. Bütün bölümlerin hepsini atabilir misiniz? Ya da tek tek de atabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Eylül 2021
Dün TWD Türkçe yamayı bulayım oynayayım dedim Techno'lu bir çeviri sitesi buldum ve indirdim fakat olmadı. Bütün bölümlerin hepsini atabilir misiniz? Ya da tek tek de atabilirsiniz.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.287 Makaleler 3 Çözümler 84 11 Eylül 2021 #2 En iyi yama ekibi oyunceviri.com'da bile sezon 2'nin sadece 1. bölümü var. Techno'dan başka yok. Varsa da güzel değiller. Elptra203 dedi: Bütün bölümlerin hepsini atabilir misiniz? Ya da tek tek de atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Techno hepsini bir olarak paketledi. oyunceviri.com hariç kimse çevirmedi.
En iyi yama ekibi oyunceviri.com'da bile sezon 2'nin sadece 1. bölümü var. Techno'dan başka yok. Varsa da güzel değiller. Elptra203 dedi: Bütün bölümlerin hepsini atabilir misiniz? Ya da tek tek de atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Techno hepsini bir olarak paketledi. oyunceviri.com hariç kimse çevirmedi.