The Walking Dead 5. Sezon Başladı !

owen_1

Hectopat
Daha fazla  
Uzun zamandır beklediğimiz The Walking Dead sezon 5'in ilk bölümü yayınlandı.

SPOILER !

Rick ve grubu Terminus'tan kaçmayı başardılar. Carol'un ve Rick'in üstün zekası sayesinde fazla aksiyonlu ve fazla güzel bir bölüm oldu. Patlayıcılar, mermiler havada uçuştu. Ve son 2 dakika, MORGAN !

Daryl ve Carol'dan sonra en sevdiğim karakterdir kendisi. Ekranlarda 1-2 saat durdu ancak The Walking Dead: The Game'de ana karakterimiz olan Lee'ye benzerliği, soğukkanlı davranışı beni benden aldı.

Evet arkadaşlar, diziyle ilgili yorumlarınızı bekliyorum. Özellikle ana grubumuzun yürüyüşü müthişti bence. Kaç kişiler onlar, 20-30 ? 3-4 dakika sırf onların yola çıkmasını izledik.

Gerçekten çok güzel ve heycanlı başlangıç oldu.

SPOİLER

Carol'un grupla tekrar karşılaşması hoş oldu. Darly ve Carol'un sarıldığı sahnede duygulandım.

SPOILER !

Açıkçası ben Morgan'ı bekliyordum böyle bir durumda.

Ayrıca herkesin unuttuğu şey, Beth nerede ?

Terminus yandı bitti kül oldu ancak şöyle bir şey var önceden orayı ele geçiren haydutlara ne oldu acaba onlar Beth'i kaçırmış olabilirler mi ?

@21584 senin yorumundan yola çıkarak söylüyorum.

O zaman Terminus'ta yaşayanlar bu bizim Rick'leri en başından beri takip ediyorlar. Bütün olayları biliyorlar.

Rick'in grubu çiftlikte kalırken Hershel bir ara bara gitmişti. Rick orda 2 tane adamı öldürdü. Adamların grubu gelip Rick,Gwen ve Hershel ile çatışmışlardı. Onlar Terminus'u ele geçirenler olabilir. Ayrıca Terminus'un haydutları kadın düşkünü. Beth'i de onların kaçırmış olma ihtimalini yüksek buluyorum.

Hatta o çatışmada bir tane çocuğu yakalamışlardı. Ve o çocuk Maggie'nin yerini biliyordu. Dolayısıyla Beth'in yerini de biliyordur.

O çocuğun akıbeti ne oldu ? Tam hatırlayamadım zombilerin önüne bıraktılar orda Shane ve Rick kapışamaya başladı.

Shane o çocuğun boynunu kırıp ormana bırakmıştı. Çocukta dönüştü haliyle. Sonra grup ölen herkesin dönüştüğü fikrini kabullendi.

Evet şimdi hatırladım. Shane zaten o bölümde ya da ondan sonraki bölümde ölüyordu. Zombi göçünde çiftlik yanıp kül oluyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…