The Walking Dead 5. Sezon Başladı !

owen_1

Hectopat
Daha fazla  
Uzun zamandır beklediğimiz The Walking Dead sezon 5'in ilk bölümü yayınlandı.

SPOILER !

Rick ve grubu Terminus'tan kaçmayı başardılar. Carol'un ve Rick'in üstün zekası sayesinde fazla aksiyonlu ve fazla güzel bir bölüm oldu. Patlayıcılar, mermiler havada uçuştu. Ve son 2 dakika, MORGAN !

Daryl ve Carol'dan sonra en sevdiğim karakterdir kendisi. Ekranlarda 1-2 saat durdu ancak The Walking Dead: The Game'de ana karakterimiz olan Lee'ye benzerliği, soğukkanlı davranışı beni benden aldı.

Evet arkadaşlar, diziyle ilgili yorumlarınızı bekliyorum. Özellikle ana grubumuzun yürüyüşü müthişti bence. Kaç kişiler onlar, 20-30 ? 3-4 dakika sırf onların yola çıkmasını izledik.

Gerçekten çok güzel ve heycanlı başlangıç oldu.

SPOİLER

Carol'un grupla tekrar karşılaşması hoş oldu. Darly ve Carol'un sarıldığı sahnede duygulandım.

SPOILER !

Açıkçası ben Morgan'ı bekliyordum böyle bir durumda.

Ayrıca herkesin unuttuğu şey, Beth nerede ?

Terminus yandı bitti kül oldu ancak şöyle bir şey var önceden orayı ele geçiren haydutlara ne oldu acaba onlar Beth'i kaçırmış olabilirler mi ?

@21584 senin yorumundan yola çıkarak söylüyorum.

O zaman Terminus'ta yaşayanlar bu bizim Rick'leri en başından beri takip ediyorlar. Bütün olayları biliyorlar.

Rick'in grubu çiftlikte kalırken Hershel bir ara bara gitmişti. Rick orda 2 tane adamı öldürdü. Adamların grubu gelip Rick,Gwen ve Hershel ile çatışmışlardı. Onlar Terminus'u ele geçirenler olabilir. Ayrıca Terminus'un haydutları kadın düşkünü. Beth'i de onların kaçırmış olma ihtimalini yüksek buluyorum.

Hatta o çatışmada bir tane çocuğu yakalamışlardı. Ve o çocuk Maggie'nin yerini biliyordu. Dolayısıyla Beth'in yerini de biliyordur.

O çocuğun akıbeti ne oldu ? Tam hatırlayamadım zombilerin önüne bıraktılar orda Shane ve Rick kapışamaya başladı.

Shane o çocuğun boynunu kırıp ormana bırakmıştı. Çocukta dönüştü haliyle. Sonra grup ölen herkesin dönüştüğü fikrini kabullendi.

Evet şimdi hatırladım. Shane zaten o bölümde ya da ondan sonraki bölümde ölüyordu. Zombi göçünde çiftlik yanıp kül oluyordu.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı