SERVETR Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 1.455 Çözümler 21 Yer Kütahya Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG STRİX RX6650XT XPG 16GB RAM AMD R5 5500 ASUS A520M-K KİOXRA NVME M.2 XPG LANDER 500 650W +80 PLUS Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ocak 2023 #1 Sadece 1 ve 2. Episode'nin yamalarını buldum ve kurdum sorunsuz çalıştı lakin 3. bölümde oyun İngilizce oldu. 3. bölümden itibaren bir yama var mı iyi akşamlar.
Sadece 1 ve 2. Episode'nin yamalarını buldum ve kurdum sorunsuz çalıştı lakin 3. bölümde oyun İngilizce oldu. 3. bölümden itibaren bir yama var mı iyi akşamlar.
Nicodoz Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 1.407 Çözümler 2 6 Ocak 2023 #2 TR Yama.rar drive.google.com Dene istersen.
SERVETR Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 1.455 Çözümler 21 Yer Kütahya Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG STRİX RX6650XT XPG 16GB RAM AMD R5 5500 ASUS A520M-K KİOXRA NVME M.2 XPG LANDER 500 650W +80 PLUS Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ocak 2023 #3 Nicodoz dedi: TR Yama.rar drive.google.com Eki Görüntüle 1624878 Eki Görüntüle 1624879 Dene istersen. Genişletmek için tıkla... Denedim yine 3.bölümde GG sesler ve alt yazılar gidiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2023
Nicodoz dedi: TR Yama.rar drive.google.com Eki Görüntüle 1624878 Eki Görüntüle 1624879 Dene istersen. Genişletmek için tıkla... Denedim yine 3.bölümde GG sesler ve alt yazılar gidiyor.
ErcümentCözerrr Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #4 SERVETR dedi: Denedim yine 3.bölümde GG sesler ve alt yazılar gidiyor. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende var. 3.bölümde sesler ve altyazılar gidiyor. Konu hakkında yardımcı olabilecek var mı ?
SERVETR dedi: Denedim yine 3.bölümde GG sesler ve alt yazılar gidiyor. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende var. 3.bölümde sesler ve altyazılar gidiyor. Konu hakkında yardımcı olabilecek var mı ?
GeraltOf_Rivia Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 589 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #5 SERVETR dedi: Denedim yine 3.bölümde gg sesler ve alt ayzılar gidiyor. Genişletmek için tıkla... ErcümentCözerrr dedi: Aynı sorun bende var. 3.bölümde sesler ve alt yazılar gidiyor. Konu hakkında yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Çözebildiniz mi sorunu aynı sorun bende de var.
SERVETR dedi: Denedim yine 3.bölümde gg sesler ve alt ayzılar gidiyor. Genişletmek için tıkla... ErcümentCözerrr dedi: Aynı sorun bende var. 3.bölümde sesler ve alt yazılar gidiyor. Konu hakkında yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Çözebildiniz mi sorunu aynı sorun bende de var.
SERVETR Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 1.455 Çözümler 21 Yer Kütahya Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG STRİX RX6650XT XPG 16GB RAM AMD R5 5500 ASUS A520M-K KİOXRA NVME M.2 XPG LANDER 500 650W +80 PLUS Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Şubat 2023 #6 GeraltOf_Rivia dedi: Çözebildiniz mi sorunu aynı sorun bende de var. Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam ama nasıl çözümü unuttum oyunu bir daha indiriyorum oyun içimde kaldı tekrar bitireceğim
GeraltOf_Rivia dedi: Çözebildiniz mi sorunu aynı sorun bende de var. Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam ama nasıl çözümü unuttum oyunu bir daha indiriyorum oyun içimde kaldı tekrar bitireceğim
GeraltOf_Rivia Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 589 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #7 SERVETR dedi: Çözdüm hocam ama nasıl çözümü unuttum oyunu bir daha indiriyorum oyun içimde kaldı tekrar bitireceğim. Genişletmek için tıkla... Sıkıntısız bir yama bulduğunuz da paylaşır mısınız? Bende ikinci bölümde yama bozuldu.
SERVETR dedi: Çözdüm hocam ama nasıl çözümü unuttum oyunu bir daha indiriyorum oyun içimde kaldı tekrar bitireceğim. Genişletmek için tıkla... Sıkıntısız bir yama bulduğunuz da paylaşır mısınız? Bende ikinci bölümde yama bozuldu.
SERVETR Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 1.455 Çözümler 21 Yer Kütahya Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG STRİX RX6650XT XPG 16GB RAM AMD R5 5500 ASUS A520M-K KİOXRA NVME M.2 XPG LANDER 500 650W +80 PLUS Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Şubat 2023 #8 GeraltOf_Rivia dedi: Sıkıntısız bir yama bulduğunuz da paylaşır mısınız? Bende ikinci bölümde yama bozuldu. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam GeraltOf_Rivia dedi: Sıkıntısız bir yama bulduğunuz da paylaşır mısınız? Bende ikinci bölümde yama bozuldu. Genişletmek için tıkla... The Walking Dead: A New Frontier %100 TÜRKÇE YAMA - TeknoTipi: Güncel Finans Portalı şu siteden deneyin hocma önceki yamayı kaldırıp olmazsa bugün oyunu indireceğim tek tek deneyip test ederim SERVETR dedi: Tamamdır hocam The Walking Dead: A New Frontier %100 TÜRKÇE YAMA - TeknoTipi: Güncel Finans Portalı şu siteden deneyin hocma önceki yamayı kaldırıp olmazsa bugün oyunu indireceğim tek tek deneyip test ederim Genişletmek için tıkla... Hocam The Walking Dead A New Frontier Episode 2 İndir – Full Türkçe siteden indirip kurun sorunsuz bende Episode 2 oynamaya devam ediyorum Son düzenleme: 15 Şubat 2023
GeraltOf_Rivia dedi: Sıkıntısız bir yama bulduğunuz da paylaşır mısınız? Bende ikinci bölümde yama bozuldu. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam GeraltOf_Rivia dedi: Sıkıntısız bir yama bulduğunuz da paylaşır mısınız? Bende ikinci bölümde yama bozuldu. Genişletmek için tıkla... The Walking Dead: A New Frontier %100 TÜRKÇE YAMA - TeknoTipi: Güncel Finans Portalı şu siteden deneyin hocma önceki yamayı kaldırıp olmazsa bugün oyunu indireceğim tek tek deneyip test ederim SERVETR dedi: Tamamdır hocam The Walking Dead: A New Frontier %100 TÜRKÇE YAMA - TeknoTipi: Güncel Finans Portalı şu siteden deneyin hocma önceki yamayı kaldırıp olmazsa bugün oyunu indireceğim tek tek deneyip test ederim Genişletmek için tıkla... Hocam The Walking Dead A New Frontier Episode 2 İndir – Full Türkçe siteden indirip kurun sorunsuz bende Episode 2 oynamaya devam ediyorum
GeraltOf_Rivia Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 589 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #9 SERVETR dedi: Hocam The Walking Dead A New Frontier Episode 2 İndir – Full Türkçe siteden indirip kurun sorunsuz bende Episode 2 oynamaya devam ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkürler. Bu yama sadece 2. bölüm için mi geçerli yoksa tüm bölümleri de kapsıyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2023
SERVETR dedi: Hocam The Walking Dead A New Frontier Episode 2 İndir – Full Türkçe siteden indirip kurun sorunsuz bende Episode 2 oynamaya devam ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkürler. Bu yama sadece 2. bölüm için mi geçerli yoksa tüm bölümleri de kapsıyor mu?
SERVETR Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 1.455 Çözümler 21 Yer Kütahya Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG STRİX RX6650XT XPG 16GB RAM AMD R5 5500 ASUS A520M-K KİOXRA NVME M.2 XPG LANDER 500 650W +80 PLUS Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Şubat 2023 #10 GeraltOf_Rivia dedi: Hocam çok teşekkürler. Bu yama sadece 2. bölüm için mi geçerli yoksa tüm bölümleri de kapsıyor mu? Genişletmek için tıkla... Sadece 2. bölüm için diğerlerini arıyorum hocam. Hocam TR Yama.rar buyurun diğer sezonlar için bunu kurun. Ve belgelerim Telltale Games The Walking Dead net klasörüne atın. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2023
GeraltOf_Rivia dedi: Hocam çok teşekkürler. Bu yama sadece 2. bölüm için mi geçerli yoksa tüm bölümleri de kapsıyor mu? Genişletmek için tıkla... Sadece 2. bölüm için diğerlerini arıyorum hocam. Hocam TR Yama.rar buyurun diğer sezonlar için bunu kurun. Ve belgelerim Telltale Games The Walking Dead net klasörüne atın.