The Walking Dead: A New Frontier Episode 3 Türkçe yama önerisi

SERVETR

Hectopat
Yer
Kütahya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG STRİX RX6650XT
XPG 16GB RAM
AMD R5 5500
ASUS A520M-K
KİOXRA NVME M.2
XPG LANDER 500 650W +80 PLUS
Meslek
Öğrenci
Sadece 1 ve 2. Episode'nin yamalarını buldum ve kurdum sorunsuz çalıştı lakin 3. bölümde oyun İngilizce oldu. 3. bölümden itibaren bir yama var mı iyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıkıntısız bir yama bulduğunuz da paylaşır mısınız? Bende ikinci bölümde yama bozuldu.

Tamamdır hocam

Sıkıntısız bir yama bulduğunuz da paylaşır mısınız? Bende ikinci bölümde yama bozuldu.

The Walking Dead: A New Frontier %100 TÜRKÇE YAMA - TeknoTipi: Güncel Finans Portalı şu siteden deneyin hocma önceki yamayı kaldırıp olmazsa bugün oyunu indireceğim tek tek deneyip test ederim

Tamamdır hocam

The Walking Dead: A New Frontier %100 TÜRKÇE YAMA - TeknoTipi: Güncel Finans Portalı şu siteden deneyin hocma önceki yamayı kaldırıp olmazsa bugün oyunu indireceğim tek tek deneyip test ederim

Hocam The Walking Dead A New Frontier Episode 2 İndir – Full Türkçe siteden indirip kurun sorunsuz bende Episode 2 oynamaya devam ediyorum

Son düzenleme:
Hocam çok teşekkürler. Bu yama sadece 2. bölüm için mi geçerli yoksa tüm bölümleri de kapsıyor mu?

Sadece 2. bölüm için diğerlerini arıyorum hocam.

Hocam TR Yama.rar buyurun diğer sezonlar için bunu kurun. Ve belgelerim Telltale Games The Walking Dead net klasörüne atın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…