Yusuf Akın Picopat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 416 Çözümler 1 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #1 The Walking Dead: A New frontier için Türkçe yama öneriniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2023
HUNAxE Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 572 Çözümler 2 29 Ocak 2023 #2 The Walking Dead: A New Frontier Türkçe Yama | Turkce-yama.com Bu yamayla The Walking Dead: A New Frontier'ın 5 bölümünü de Türkçe oynayabilirsiniz. turkce-yama.com Kendim denemedim ama başka oyunlarında bu siteden yama kurmuştum.Bir deneyin isterseniz. TR Yama.rar drive.google.com Forumda bir arkadaşın paylaştığı yama.Kendisi deneyip test ettiğini ve çalıştığını söylemiş.Buna da bakın.
The Walking Dead: A New Frontier Türkçe Yama | Turkce-yama.com Bu yamayla The Walking Dead: A New Frontier'ın 5 bölümünü de Türkçe oynayabilirsiniz. turkce-yama.com Kendim denemedim ama başka oyunlarında bu siteden yama kurmuştum.Bir deneyin isterseniz. TR Yama.rar drive.google.com Forumda bir arkadaşın paylaştığı yama.Kendisi deneyip test ettiğini ve çalıştığını söylemiş.Buna da bakın.