The Walking Dead: A New Frontier Kasıyor

Oyunla alakalı olduğunu düşünüyorum. Ben hem Xbox'dan hem PC'den oynadım ikisinde de takılmalar oluyordu, özellikle ara sahnelerde meydana geliyor bu.
 
dostum konu eski fakat yardımcı olabileceğim bir çözümüm var, bende işe yaradı.

Oyunu Steam üzerinden aldım. "Yerel dosyalar" klasörüne giderseniz, üç adet .exe dosyası göreceksiniz: "WalkingDead3.exe", "WalkingDead3_win7.exe" ve "WalkingDead3_win8.exe". Ana çalıştırılabilir dosya, Windows 7 ile uyumlu çalışıyor, bu da render motorunda sorunlara yol açabiliyor.


Yapmanız gereken, ilk dosyanın adını "WalkingDead3_Backup.exe" olarak değiştirmek ve "WalkingDead3_win8.exe" dosyasını "WalkingDead3.exe" olarak yeniden adlandırmak. Böylece Windows 8 sürümü sorunsuz çalışacaktır. Ek olarak, oyunu Yönetici olarak çalıştırmanız da sorunsuz bir deneyim için yardımcı olabilir. Bu yöntem benim için tek çözüm oldu.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı