smoon58 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #1 Merhaba The Walking Dead 9. sezona geldim ama dublajlar değişmiş ve rezalet olmuş. Ben de Türkçe alt yazılı izlemek istiyorum. Nereden izleyebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2023
Merhaba The Walking Dead 9. sezona geldim ama dublajlar değişmiş ve rezalet olmuş. Ben de Türkçe alt yazılı izlemek istiyorum. Nereden izleyebilirim?
Matigre Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 818 Çözümler 4 12 Mart 2023 #2 smoon58 dedi: Merhaba The Walking Dead 9. sezona geldim ama dublajlar değişmiş ve rezalet olmuş. Ben de Türkçe alt yazılı izlemek istiyorum. Nereden izleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Disney Plus, Netflix
smoon58 dedi: Merhaba The Walking Dead 9. sezona geldim ama dublajlar değişmiş ve rezalet olmuş. Ben de Türkçe alt yazılı izlemek istiyorum. Nereden izleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Disney Plus, Netflix
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 12 Mart 2023 #3 Disney, Netflix.
skyren.x Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #4 Dublajlı şekilde nereden izliyorsanız oradan izlemelisiniz neden farklı bir yer istiyorsunuz ki?
smoon58 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #5 skyren.x dedi: Dublajlı şekilde nereden izliyorsanız oradan izlemelisiniz neden farklı bir yer istiyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... 9.sezona kadar dublajlı izliyordum fakat 9.sezona geçince seslendirmenler değişti ve rezalet oldu sanki çizgi film seslendirmeni gibi. Matigre dedi: Disney Plus, Netflix Genişletmek için tıkla... Shahdee dedi: Disney, Netflix. Genişletmek için tıkla... orada altyazılı varmı?
skyren.x dedi: Dublajlı şekilde nereden izliyorsanız oradan izlemelisiniz neden farklı bir yer istiyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... 9.sezona kadar dublajlı izliyordum fakat 9.sezona geçince seslendirmenler değişti ve rezalet oldu sanki çizgi film seslendirmeni gibi. Matigre dedi: Disney Plus, Netflix Genişletmek için tıkla... Shahdee dedi: Disney, Netflix. Genişletmek için tıkla... orada altyazılı varmı?
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 12 Mart 2023 #6 smoon58 dedi: 9.sezona kadar dublajlı izliyordum fakat 9.sezona geçince seslendirmenler değişti ve rezalet oldu sanki çizgi film seslendirmeni gibi. orada altyazılı varmı? Genişletmek için tıkla... Var tabii. Esas altyazılı var zaten.
smoon58 dedi: 9.sezona kadar dublajlı izliyordum fakat 9.sezona geçince seslendirmenler değişti ve rezalet oldu sanki çizgi film seslendirmeni gibi. orada altyazılı varmı? Genişletmek için tıkla... Var tabii. Esas altyazılı var zaten.
Matigre Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 818 Çözümler 4 12 Mart 2023 #7 smoon58 dedi: orada altyazılı varmı? Genişletmek için tıkla... Neden olmasın ?
smoon58 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #8 Shahdee dedi: Var tabii. Esas altyazılı var zaten. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.