H0usten Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 522 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 28 Mart 2025 #1 Arkadaşlar The Walking Dead bitmeden spin-off'lara başlamak bir sıkıntı yaratır mı, başlayabilir miyim?
Arkadaşlar The Walking Dead bitmeden spin-off'lara başlamak bir sıkıntı yaratır mı, başlayabilir miyim?
A acılıgong Hectopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 1.785 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #2 H0usten dedi: Arkadaşlar The Walking Dead bitmeden spin-off'lara başlamak bir sıkıntı yaratır mı, başlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hikayede kopukluk yaşarsın, önce ana diziyi bitirmeni öneririm. Veya 9-10. sezonlara filan geldiysen The Ones Who Live dizisini izleyebilirsin.
H0usten dedi: Arkadaşlar The Walking Dead bitmeden spin-off'lara başlamak bir sıkıntı yaratır mı, başlayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hikayede kopukluk yaşarsın, önce ana diziyi bitirmeni öneririm. Veya 9-10. sezonlara filan geldiysen The Ones Who Live dizisini izleyebilirsin.
H0usten Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 522 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 2 Nisan 2025 #3 acılıgong dedi: Hikayede kopukluk yaşarsın, önce ana diziyi bitirmeni öneririm. Veya 9-10. sezonlara filan geldiysen The Ones Who Live dizisini izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Rick'in öldüğü bölümü izledim en son.
acılıgong dedi: Hikayede kopukluk yaşarsın, önce ana diziyi bitirmeni öneririm. Veya 9-10. sezonlara filan geldiysen The Ones Who Live dizisini izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Rick'in öldüğü bölümü izledim en son.
A acılıgong Hectopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 1.785 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #4 H0usten dedi: Sürprizbozan Rick'in öldüğü bölümü izledim en son. Genişletmek için tıkla... O zaman dediğim diziyi izleyebilirsin.
H0usten dedi: Sürprizbozan Rick'in öldüğü bölümü izledim en son. Genişletmek için tıkla... O zaman dediğim diziyi izleyebilirsin.