Metomeister Centipat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 357 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #11 Adnan m&b dedi: Ne bilim bir ara 2 1 sezon mu ne kızıını ararken seni de kaybedemem gibi bir şey dedi carol. Genişletmek için tıkla... O ona karşı olan sevgisinden, ilerleyince aralarındaki bağ bi tık romantikleşiyor. Tabi zombi salgınında ne kadar romantik olunabilirse.
Adnan m&b dedi: Ne bilim bir ara 2 1 sezon mu ne kızıını ararken seni de kaybedemem gibi bir şey dedi carol. Genişletmek için tıkla... O ona karşı olan sevgisinden, ilerleyince aralarındaki bağ bi tık romantikleşiyor. Tabi zombi salgınında ne kadar romantik olunabilirse.
Adnan m&b Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 429 28 Temmuz 2021 #12 Metomeister dedi: O ona karşı olan sevgisinden, ilerleyince aralarındaki bağ bir tık romantikleşiyor. Tabi zombi salgınında ne kadar romantik olunabilirse. Genişletmek için tıkla... HM anladım ok bende bilmiyordum eyvallah.
Metomeister dedi: O ona karşı olan sevgisinden, ilerleyince aralarındaki bağ bir tık romantikleşiyor. Tabi zombi salgınında ne kadar romantik olunabilirse. Genişletmek için tıkla... HM anladım ok bende bilmiyordum eyvallah.
IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 Yer Corleone 28 Temmuz 2021 #13 Anladım küçük bir sevgi bağı yani, teşekkür ederim.
Coda Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 3 28 Temmuz 2021 #14 Hepsini izledim 10 sezon boyunca birbirlerine çok önem veriyorlar, arkadaş olarak.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.624 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #15 Abla-kardeş ilişkisi.