Y yaelc Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 28 Bugün 00:57 #1 Arkadaşlar merhaba. Soru basit, definitive edition'da istediğim sezondan başlayabilir miyim? 1 ve 2. sezonları daha önce oynamıştım. Eğer direkt 3. sezona atlayabiliyorsam definitive alacağım, yoksa sezon sezon alacağım.
Arkadaşlar merhaba. Soru basit, definitive edition'da istediğim sezondan başlayabilir miyim? 1 ve 2. sezonları daha önce oynamıştım. Eğer direkt 3. sezona atlayabiliyorsam definitive alacağım, yoksa sezon sezon alacağım.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.573 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer Türkiye Cumhuriyeti Bugün 01:02 #2 İstediğin sezondan başlayabilirsin. Fakat verdiğin kararlar aynı olmaz.
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.844 Makaleler 1 Çözümler 39 Bugün 01:02 #3 Başlarsın. Definitive al.
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.535 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:03 #4 zKEBAB dedi: İstediğin sezondan başlayabilirsin. Fakat verdiğin kararlar aynı olmaz. Genişletmek için tıkla... 3. sezona başlarken verdiğin kararları soruyor diye hatırlıyorum. Sorun olmaz o yuzden.
zKEBAB dedi: İstediğin sezondan başlayabilirsin. Fakat verdiğin kararlar aynı olmaz. Genişletmek için tıkla... 3. sezona başlarken verdiğin kararları soruyor diye hatırlıyorum. Sorun olmaz o yuzden.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.573 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer Türkiye Cumhuriyeti Bugün 01:05 #5 Jezo dedi: 3. sezona başlarken verdiğin kararları soruyor diye hatırlıyorum. Sorun olmaz o yuzden. Genişletmek için tıkla... Daha önce oynadım yazmış. Save durmuyorsa nasıl olacak o.
Jezo dedi: 3. sezona başlarken verdiğin kararları soruyor diye hatırlıyorum. Sorun olmaz o yuzden. Genişletmek için tıkla... Daha önce oynadım yazmış. Save durmuyorsa nasıl olacak o.
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.535 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:07 #6 zKEBAB dedi: Daha önce oynadım yazmış. Save durmuyorsa nasıl olacak o. Genişletmek için tıkla... 3. sezonu başlatırken soruyor çünkü seçimleri istersen önceki seçimlerini seçerek başlayabilirsin (manuel seçiyorsunuz) ya da direkt başlayabilirsin.
zKEBAB dedi: Daha önce oynadım yazmış. Save durmuyorsa nasıl olacak o. Genişletmek için tıkla... 3. sezonu başlatırken soruyor çünkü seçimleri istersen önceki seçimlerini seçerek başlayabilirsin (manuel seçiyorsunuz) ya da direkt başlayabilirsin.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.573 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer Türkiye Cumhuriyeti Bugün 01:15 #7 Jezo dedi: 3. sezonu başlatırken soruyor çünkü seçimleri istersen önceki seçimlerini seçerek başlayabilirsin (manuel seçiyorsunuz) ya da direkt başlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Şimdi oyunu açıp baktım. Evet seçim şansı veriyormuş yeni oyun veya 1-2 sezon kaydı ile.
Jezo dedi: 3. sezonu başlatırken soruyor çünkü seçimleri istersen önceki seçimlerini seçerek başlayabilirsin (manuel seçiyorsunuz) ya da direkt başlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Şimdi oyunu açıp baktım. Evet seçim şansı veriyormuş yeni oyun veya 1-2 sezon kaydı ile.
Y yaelc Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 28 Bugün 01:32 #8 zKEBAB dedi: İstediğin sezondan başlayabilirsin. Fakat verdiğin kararlar aynı olmaz. Genişletmek için tıkla... ExellionTR dedi: Başlarsın. Definitive al. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
zKEBAB dedi: İstediğin sezondan başlayabilirsin. Fakat verdiğin kararlar aynı olmaz. Genişletmek için tıkla... ExellionTR dedi: Başlarsın. Definitive al. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.