Ata Ömer Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 517 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar seriye başlayacağım ama orijinal oyunlar mı daha iyi yoksa Definitive Edition mu DLC'leri oynamayı düşünmüyorum.
Arkadaşlar seriye başlayacağım ama orijinal oyunlar mı daha iyi yoksa Definitive Edition mu DLC'leri oynamayı düşünmüyorum.
ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 12 Ağustos 2023 #2 Tabii ki Definitive Edition.
Anobis Hectopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 1.433 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #3 Ata Ömer dedi: Arkadaşlar seriye başlayacağım ama orijinal oyunlar mı daha iyi yoksa Definitive Edition mu DLC'leri oynamayı düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Alınır 26 TL'ye daha iyi bir seçenek yok zaten.
Ata Ömer dedi: Arkadaşlar seriye başlayacağım ama orijinal oyunlar mı daha iyi yoksa Definitive Edition mu DLC'leri oynamayı düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Alınır 26 TL'ye daha iyi bir seçenek yok zaten.
A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.686 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #4 Definitive Edition al ben diziyi izleyecektim ama dizi izlemeyi pek sevmiyorum diye oyunu aldım 26 TL bedava bir tane cips parasına tüm sezon olan dizi kalitesinde mis gibi oyun kaçmaz derim.
Definitive Edition al ben diziyi izleyecektim ama dizi izlemeyi pek sevmiyorum diye oyunu aldım 26 TL bedava bir tane cips parasına tüm sezon olan dizi kalitesinde mis gibi oyun kaçmaz derim.
Ata Ömer Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 517 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #5 ZesuN dedi: Tabii ki Definitive Edition. Genişletmek için tıkla... Peki orijinal oyunla ne farkları var?
ZesuN dedi: Tabii ki Definitive Edition. Genişletmek için tıkla... Peki orijinal oyunla ne farkları var?
A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.686 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #6 Ata Ömer dedi: Peki orijinal oyunla ne farkları var? Genişletmek için tıkla... Yenilenmis grafik + tüm sezonlar tek pakette.
Ata Ömer dedi: Peki orijinal oyunla ne farkları var? Genişletmek için tıkla... Yenilenmis grafik + tüm sezonlar tek pakette.
ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 12 Ağustos 2023 #7 Ata Ömer dedi: Peki orijinal oyunla ne farkları var? Genişletmek için tıkla... Ufak tefek grafik farkları var hatalar giderilmiş ve tüm oyunları içinde barındırıyor.
Ata Ömer dedi: Peki orijinal oyunla ne farkları var? Genişletmek için tıkla... Ufak tefek grafik farkları var hatalar giderilmiş ve tüm oyunları içinde barındırıyor.
Anobis Hectopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 1.433 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #8 Ata Ömer dedi: Peki orijinal oyunla ne farkları var? Genişletmek için tıkla... Tüm hepsi tek pakette ve yenilenmiş olması.
Ata Ömer dedi: Peki orijinal oyunla ne farkları var? Genişletmek için tıkla... Tüm hepsi tek pakette ve yenilenmiş olması.