Merhaba The Walking Dead oyunun ilk sezonunu bitirdim ve sonrasında gelen 400 Days adlı oyununa başladım. Fakat eğer ki 2. sezon ile bağlantılı değilse oynamak istemiyorum sonraya saklayacağım. Ama bağlantılıysa oynarım. Bilen var mı?
Merhaba The Walking Dead oyunun ilk sezonunu bitirdim ve sonrasında gelen 400 Days adlı oyununa başladım. Fakat eğer ki 2. sezon ile bağlantılı değilse oynamak istemiyorum sonraya saklayacağım. Ama bağlantılıysa oynarım. Bilen var mı?
Daha çok ilk oyunla bağlantılı.Oyun boyunca geçtiğimiz yerlerde başka insanların neler yaşadığı vb.konuları ele alıyor DLC.Ama DLC içinde ikinci oyundan birkaç karakterde yer alıyor.Her ne kadar bahsi açılmasa da 2.oyunu oynarken "Aaa bu şu kız değil miydi" gibisinden tebessüm etmenize yarayabilir.Sonra oynamak isterseniz de çok anlamsız ve sıkıcı olacaktır ana oyun kadar özenilen bir yapım değil.Ama kısa diye hatırlıyorum bitirip geçmeniz çok daha mantıklı olacaktır.Yine de oynamazsanızda pek birşey kaybetmezsiniz.
400 Days'i oynamazsanız çok fark etmez bence ama zaten uzun sürmüyor. Ben bitirmiştim ve şuan olsa yine bitireyim diye düşünürüm, ana hikayeye eklenen 1-2 karakteri orada görüyorsunuz.
Arkadaş sıralamayı yazmış zaten ama birde TWD Michonne var.onu istediğiniz zaman oynayabilirsiniz hiçbir oyunla bağlantısı yok.Ama ben hiç sevmedim açıkçası. Sırf bitirmiş olmak için bitirdim ve düşünceme göre açık ara en kötü TWD oyunu.dediğim gibi istediğiniz zaman oynayın bu bir ara oyun ama çıkış tarihi olarak 1 ve 2.oyun arasında kaldığından sizinde bu aralıkta oynamanız daha mantıklı olabilir.İleriki oyunlarda eklenen küçük mekaniklerin bu oyunda olmadığını görmek sinir bozabilir.Ama hiç oynamam derseniz inanın pek bir şey kaybetmezsiniz.