Oyunun diziyle alakası yok sadece bir kaç oyun içi karakterin isimleri aynı. Tek benzerlik o yönde yani sıkıntı olmaz diziyi izlemeden başlayabilirsin, ben de öyle başlamıştım. Dizisini de öneririm gerçekten beğenirsen 10 sezonu da hemen izlersin.
Tüm Episode 1-2-3 sıraya göre gidiyor. Oyun çok güzel, tavsiye ederim. Episode 3 daha çok sizin kararınıza bağlı. Cinsel ilişki açısından dahi. Her neyse, tavsiye ederim.
Almalısın. Çok güzel bir oyun fakat kısa sürüyor. Sezon 1 zaten en güzeliydi. Mümkünse bütün sezonları içeren paket olarak alınmalı ama pahalı. 1 sezonda 4-5 bölüm oluyor ve her bir bölüm 45-60 dakika kadar oynanış süresi sunuyor. Yani toplamda 4 saate biter. Bunu bilerek alın.
Almalısın. Çok güzel bir oyun fakat kısa sürüyor. Sezon 1 zaten en güzeliydi. Mümkünse bütün sezonları içeren paket olarak alınmalı ama pahalı. 1 sezonda 4-5 bölüm oluyor ve her bir bölüm 45-60 dakika kadar oynanış süresi sunuyor. Yani toplamda 4 saate biter. Bunu bilerek alın.
The Walking Dead dizisi benim için efsane bir dizi zaten oyunu da çayını al oyna tarzı seni mutlu eder. En kısa zamanda diziyi de izlemeni tavsiye ederim.