L LuciferM. Megapat Katılım 9 Ağustos 2016 Mesajlar 473 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2019 #1 Arkadaşlar merhaba. The Walking Dead final sezonunu almayı düşünüyorum. Fakat Telltale Games iflas etti diye biliyorum. Acaba bu oyunu oynarken eski save dosyalarımı görüyor mu? Oynayanınız varsa bilgilendirebilir mi beni acaba?
Arkadaşlar merhaba. The Walking Dead final sezonunu almayı düşünüyorum. Fakat Telltale Games iflas etti diye biliyorum. Acaba bu oyunu oynarken eski save dosyalarımı görüyor mu? Oynayanınız varsa bilgilendirebilir mi beni acaba?
elasticheart Megapat Katılım 13 Temmuz 2014 Mesajlar 285 Yer Narnia Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2019 #2 Evet varsa görüyor, yoksa kendine göre ayarlıyor. Ayrıca manuel olarak seçebiliyordun yeni oyuna başlarken. Artı 0 Eksi
Evet varsa görüyor, yoksa kendine göre ayarlıyor. Ayrıca manuel olarak seçebiliyordun yeni oyuna başlarken.
KS KS L LuciferM. Megapat Katılım 9 Ağustos 2016 Mesajlar 473 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2019 #3 elasticheart dedi: Evet varsa görüyor, yoksa kendine göre ayarlıyor. Ayrıca manuel olarak seçebiliyordun yeni oyuna başlarken. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Oyunu alıp başladığım zaman bir sıkıntı çekersem yazarım yine. Artı 0 Eksi
elasticheart dedi: Evet varsa görüyor, yoksa kendine göre ayarlıyor. Ayrıca manuel olarak seçebiliyordun yeni oyuna başlarken. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Oyunu alıp başladığım zaman bir sıkıntı çekersem yazarım yine.
elasticheart Megapat Katılım 13 Temmuz 2014 Mesajlar 285 Yer Narnia Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2019 #4 LuciferM. dedi: Teşekkür ederim. Oyunu alıp başladığım zaman bir sıkıntı çekersem yazarım yine. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Tabi elimden geldiğinde yardım ederim. Artı 0 Eksi
LuciferM. dedi: Teşekkür ederim. Oyunu alıp başladığım zaman bir sıkıntı çekersem yazarım yine. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Tabi elimden geldiğinde yardım ederim.