The Walking Dead gamepad ile nasıl oynanır?

Öncelikle merhaba, ben The Walking Dead Season 1i oynadım ve sezon ikiyi oynamak için aldım indirdim fakat gamepad ile oynayamıyorum gamepad ile nasıl oynayabilirim?
Gamepad: Xbox Kablosuz 9.Nesil

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl oynayamıyorsunuz? Gamepad görmüyor mu? Yenilenmiş versiyonu mu oynuyorsunuz?
Oyuna giriyorum kolu takıyorum analogları hareket ettiriyorum olmuyor. Hata bende mi acaba birde şöyle bir şey buldum. Bu ekranda Varsayılan ayarları kullan diyor üstüne bastığımda ise iki seçenek var. Birincisi Steam girdisini devre dışı bırak diğeride Steam girdisini etkinleştir.
1659051758998.png

Etkinleştirdiğim zaman böyle oluyor.
1659051849861.png

Az önce oyuna girdim sağ alt kısımda yüklenen oyun kumandası yazdı ama yine işe yaramadı.

Oyuna giriyorum kolu takıyorum analogları hareket ettiriyorum olmuyor. Hata bende mi acaba bir de şöyle bir şey buldum. Bu ekranda varsayılan ayarları kullan diyor üstüne bastığımda ise iki seçenek var. Birincisi Steam girdisini devre dışı bırak diğeride Steam girdisini etkinleştir.Eki Görüntüle 1467233

Etkinleştirdiğim zaman böyle oluyor.Eki Görüntüle 1467235

Az önce oyuna girdim sağ alt kısımda yüklenen oyun kumandası yazdı ama yine işe yaramadı.

Yazdığımı dene.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı