The Walking Dead'te inanılmaz şekilde spoiler yedim. Bunların hepsi (eski) arkadaşım yüzünden. Yani daha 6. sezondayım ama 3. sezondayken bile
Negan'ın geleceğini ve Glenn, Abraham'ı öldüreceğini, Carl'ın öleceğini, Rick ve Michionne'nin birlikte olacağını, Vali'nin savaş açıp öleceğini, Jesus diye birinin geleceğini, Rick'in ölcekmiş gibi olup ölmemesini ve Euguene'nin Negan'ın tarafına geçeceğini.
'nın spoilerini yedim. Sizce hala izlemeli miyim? Eğlenir miyim? Çünkü spoilerler diziyi izlerken fazla aklımda olmuyor.
The Walking Dead'te inanılmaz şekilde spoiler yedim. Bunların hepsi (eski) arkadaşım yüzünden. Yani daha 6. sezondayım ama 3. sezondayken bile
Negan'ın geleceğini ve Glenn, Abraham'ı öldüreceğini, Carl'ın öleceğini, Rick ve Michionne'nin birlikte olacağını, Vali'nin savaş açıp öleceğini, Jesus diye birinin geleceğini, Rick'in ölcekmiş gibi olup ölmemesini ve Euguene'nin Negan'ın tarafına geçeceğini.
'nın spoilerini yedim. Sizce hala izlemeli miyim? Eğlenir miyim? Çünkü spoilerler diziyi izlerken fazla aklımda olmuyor.
The Walking Dead'te inanılmaz şekilde spoiler yedim. Bunların hepsi (eski) arkadaşım yüzünden. Yani daha 6. sezondayım ama 3. sezondayken bile.
negan'ın geleceğini ve glenn, Abraham'ı öldüreceğini, Carl'ın öleceğini, Rick ve Michionne'nin birlikte olacağını, Vali'nin savaş açıp öleceğini, jesus diye birinin geleceğini, Rick'in ölcekmiş gibi olup ölmemesini ve Euguene'nin Negan'ın tarafına geçeceğini.
Ben supernatural izlerken dizinin fandom sayfasında tüm karakterlerin durumuna bakmıştım tabi kim ölü, kim kimin çocuğu, kime ne oluyor vsvs hepsini öğrenmiştim fakat yine de finalde ağlamıştım bir sürü kez ve aynı zamanda en sevdiğim dizi de supernaturaldir zevk alırsın tabi hatta aynısını narutoda da yapmıştım en sevdiğim anime de narutodur bence spoiler zevki etkilemez hatta beklentiyi arttırır.