Sürprizbozan The Walking Dead izlemeye devam etmeli miyim?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xiaoMizahşör

Hectopat
Daha fazla  
Şuan 10. sezon 4. bölümdeyim ve bırakmayı düşünüyorum ama Negan'dan beklentilerim var. Yani demek istediğim Negan kendini göstecek gibi, sizce Negan için izlemeli miyim?
(En sevdiğim karakter Rick'den sonra Negan)

Negan kendini göstertmiyor yani yine yavaş sakin tavırlarıyla devam ediyor ancak yakında çıkacak olan Rick & Michonne dizisini anlayabilmek için yine de diziyi bitirin. Ayrıca Negan ile Maggie'nin oynadığı Dead City dizisinde Negan biraz açılıyor gibi Negan'ı görmek istiyorsanız onu izleyebilirsiniz tabi ana diziyi bitirdikten sonra.

10'u salla direkt 11'e geç 10 komple çöp çünkü. Negan'dan bir cacık olmaz.
zaten spoiler yedim
Dostum Negan öyle dolaşsın sohbet etsin yine izlerim çünkü sarıyor. Negan çok gözüküyor mu?

Dostum Negan öyle dolaşsın sohbet etsin yine izlerim çünkü sarıyor. Negan çok gözüküyor mu?
10 ve 11'de tabii gözüküyor sonuçta hikayenin içerisinde. Dead City dizisinde tamamen Negan var diyebilirim çünkü dizinin başrolünde Negan ve Maggie var.

10 ve 11'de tabii gözüküyor sonuçta hikayenin içerisinde. Dead City dizisinde tamamen Negan var diyebilirim çünkü dizinin başrolünde Negan ve Maggie var.
dostum şuan Alpha ve Beta olayı bitti. Ezekiel'ı ve ekibi tuzağa düşürdüler orda bıraktım sence izlemeli miyim 11. sezon ile beraber? Ben diyorum ki 30 bölüm izleyeceğime Better Call Saul izlerim daha iyi. Ama şimdi dizinin finali de görmek isterim o Darth Vader'ın askerleri gibi giyenen adamlar kötü mü? Onlarla savaşacalar mi? Yoksa bizimkiler onlara hizmet mi edecek söylersen sevinirim.

Hocam saygı çerçevesinde sormak istiyorum 10 sezon izleyecek iradeye rağmen şurda 3-5 bölümün daha hesabını mı yapıyorsun?

Onlar kötüler. Ayrıca savaşın sonlarına doğru zombiler artık mutantlaştığı için tırmanma, taş atma gibi becerilere sahip olacak mutlaka izlemeni öneririm sonunu.

Hocam saygı çerçevesinde sormak istiyorum 10 sezon izleyecek iradeye rağmen şurada 3-5 bölümün daha hesabını mı yapıyorsun?

Hocam 9. sezonu Rick için 10. sezonu da Negan için izledim yani artık sıktı başka diziye geçsem iyi olur diye düşünüyorum

10.sezonda pek olay yoktu zaten ister izleme ister izle. İzleyeceksen X2 ile izle, izlemeyeceksen son bölümlerin birinde neganın eski hayatı vardı bayağı bayağı önemli hikaye için.

Ha dur ekleyem fısıldayanlar savaşı var bence bayağı eğlenceliydi beta falan en sevdiğim çar zaten fısıldayan savaşı bitince geçin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…