beydirbey Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 1.170 Makaleler 1 Çözümler 6 6 Temmuz 2024 #11 10.sezon final bölümde negan hikayesini anlatıyor. Bence son 2 sezon sadece Alpha ve beta için izlenebilir.
10.sezon final bölümde negan hikayesini anlatıyor. Bence son 2 sezon sadece Alpha ve beta için izlenebilir.
Aybars Dilsiz Decapat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 469 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #12 xiaoMizahşör dedi: Şu an 10. sezon 4. bölümdeyim ve bırakmayı düşünüyorum ama Negan'dan beklentilerim var. Yani demek istediğim negan kendini göstecek gibi, sizce negan için izlemeli miyim? (En sevdiğim karakter Rick'den sonra negan) Genişletmek için tıkla... 7. sezon 1. bölümdeyim en sevdiğim iki karakter öldü negan öldürdü nasıl en sevdiğin o ilerleyen bölümlerde ne yapıyor.
xiaoMizahşör dedi: Şu an 10. sezon 4. bölümdeyim ve bırakmayı düşünüyorum ama Negan'dan beklentilerim var. Yani demek istediğim negan kendini göstecek gibi, sizce negan için izlemeli miyim? (En sevdiğim karakter Rick'den sonra negan) Genişletmek için tıkla... 7. sezon 1. bölümdeyim en sevdiğim iki karakter öldü negan öldürdü nasıl en sevdiğin o ilerleyen bölümlerde ne yapıyor.
TheMinor Centipat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 512 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12600KF/Asus Dual RTX 4060 Tİ 8GB/16 GB 3600Mhz/Asus Prime H610m-K D4/Kingston NV2 SNV2S Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #13 Aybars Dilsiz dedi: 7. sezon 1. bölümdeyim en sevdiğim iki karakter öldü negan öldürdü nasıl en sevdiğin o ilerleyen bölümlerde ne yapıyor. Genişletmek için tıkla... Spoiler vermenin mantığı yok diye düşünüyorum. Ama illa istiyorsan 11 12. sezonlardan spoiler vereyim de, hiç alma bence acayip bozuyor seyir zevkini.
Aybars Dilsiz dedi: 7. sezon 1. bölümdeyim en sevdiğim iki karakter öldü negan öldürdü nasıl en sevdiğin o ilerleyen bölümlerde ne yapıyor. Genişletmek için tıkla... Spoiler vermenin mantığı yok diye düşünüyorum. Ama illa istiyorsan 11 12. sezonlardan spoiler vereyim de, hiç alma bence acayip bozuyor seyir zevkini.
Aybars Dilsiz Decapat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 469 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #14 TheMinor dedi: Spoiler vermenin mantığı yok diye düşünüyorum. Ama illa istiyorsan 11 12. sezonlardan spoiler vereyim de, hiç alma bence acayip bozuyor seyir zevkini. Genişletmek için tıkla... Neganı sevecek miyim sadece bunu söylesen yeter.
TheMinor dedi: Spoiler vermenin mantığı yok diye düşünüyorum. Ama illa istiyorsan 11 12. sezonlardan spoiler vereyim de, hiç alma bence acayip bozuyor seyir zevkini. Genişletmek için tıkla... Neganı sevecek miyim sadece bunu söylesen yeter.
TheMinor Centipat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 512 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12600KF/Asus Dual RTX 4060 Tİ 8GB/16 GB 3600Mhz/Asus Prime H610m-K D4/Kingston NV2 SNV2S Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #15 Aybars Dilsiz dedi: Neganı sevecek miyim sadece bunu söylesen yeter. Genişletmek için tıkla... Benim fikrim seveceğin yönünde. Büyük olmayan bir spoiler var istersen açabilirsin eğer izlemem diyorsan.İleride pişman oluyor ikisini öldürdüğü için
Aybars Dilsiz dedi: Neganı sevecek miyim sadece bunu söylesen yeter. Genişletmek için tıkla... Benim fikrim seveceğin yönünde. Büyük olmayan bir spoiler var istersen açabilirsin eğer izlemem diyorsan.İleride pişman oluyor ikisini öldürdüğü için
Aybars Dilsiz Decapat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 469 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #16 TheMinor dedi: Benim fikrim seveceğin yönünde. Büyük olmayan bir spoiler var istersen açabilirsin eğer izlemem diyorsan.ileride pişman oluyor ikisini öldürdüğü için Genişletmek için tıkla... Nerede.
TheMinor dedi: Benim fikrim seveceğin yönünde. Büyük olmayan bir spoiler var istersen açabilirsin eğer izlemem diyorsan.ileride pişman oluyor ikisini öldürdüğü için Genişletmek için tıkla... Nerede.
TheMinor Centipat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 512 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12600KF/Asus Dual RTX 4060 Tİ 8GB/16 GB 3600Mhz/Asus Prime H610m-K D4/Kingston NV2 SNV2S Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #17 Aybars Dilsiz dedi: Nerede. Genişletmek için tıkla... Blurlu şeye bas görürsün.
beydirbey Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 1.170 Makaleler 1 Çözümler 6 21 Eylül 2024 #18 Aybars Dilsiz dedi: 7. sezon 1. bölümdeyim en sevdiğim iki karakter öldü negan öldürdü nasıl en sevdiğin o ilerleyen bölümlerde ne yapıyor. Genişletmek için tıkla... Spoiler işareti koy.
Aybars Dilsiz dedi: 7. sezon 1. bölümdeyim en sevdiğim iki karakter öldü negan öldürdü nasıl en sevdiğin o ilerleyen bölümlerde ne yapıyor. Genişletmek için tıkla... Spoiler işareti koy.
Aybars Dilsiz Decapat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 469 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #19 beydirbey dedi: Spoiler işareti koy. Genişletmek için tıkla... Yapamıyorum.