The Walking Dead kitabı iade etmeli miyim?

Quikied

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar fotoğraf atacak kadar müsait değilim ne yazık ki size şöyle anlatayım. The Walking Dead çizgi romanlarını çok uzun süredir arıyordum ancak artık Türkiye'de çok gibi bir şeydi aradım taradım bulamadım. En sonunda buldum ve son 1-2 haftadır topluyorum bugün de evime 1.Sayı ve 5.Sayı geldi. Gayet güzel kargolanmıştı 5.de bir sıkıntı yok ancak 1. sayıda ilk sayfası kopmuş gibi görünüyor, sanki kitabın kapağı biraz açılmış gibi yırtık izleri var ama yırtık yok. İade etmeye değer mi bilmiyorum çünkü diğer hiçbir sayfasında sıkıntı yok sadece Yürüyen Ölüler yazan yerde sıkıntı. Sizce ben mi fazla takıyorum yoksa iade etmeli miyim? Okumak için sabırsızlanıyorum çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak anlamadım ama okumana engel olmuyorsa iade etmeye değmez. Koleksiyon falan yapıyorsan farklı tabii. İnternetten kontrol ettin mi sayfayı?

Tam olarak anlamadım ama okumana engel olmuyorsa iade etmeye değmez. Koleksiyon falan yapıyorsan farklı tabii. İnternetten kontrol ettin mi sayfayı?
Okumama asla engel olmuyor, telefondan girmeyi denedim fotoğraf atıcaktım ama ben size şöyle çizeyim çizebildiğim kadar.
Yırtık işaretlediğim yerde yani kitabın başında, sanki kitap biraz ayrılmış gibi duruyor onun dışında kitapta çok sıkıntı yok. Şöyle düşündüm büyük ihtimalle benim bütün seriyi toplamam çok uzun zaman alacak, eğer öyle bir amacım olmaya başlarsa da bu kitabın yenisini alırım diyorum.

Koleksiyon falan yapmıyorsanız değmez. Bende de böyle takıntılar ben iade ederdim ama siz etmeyin . Hocam nereden ve ne kadara aldınız acaba?

Koleksiyon falan yapmıyorsanız değmez. Bende de böyle takıntılar ben iade ederdim ama siz etmeyin . Hocam nereden ve ne kadara aldınız acaba?
Marmara Çizgi'nin kendi sitesinden aldım, 30TL'ye aldım, büyük ihtimalle kargo parası da gelince üzerine 40-45TL olacak. 50 Liraya satan sitelerden iyidir.

Bu arada iade etmemeye karar verdim, eğer bütün sayılarını toplarsam ve koleksiyon gibi olmaya başlarsa yenileyeceğim.

Bende kitaplarıma zarar gelmesini sevmiyorum özellikle sayfayı katlayanlara falan uyuz oluyorum bende o konuda takıntılıyım azıcık ama sizde çok da bir şey olmaz herhalde.

Hocam ben de almayı düşünüyorum ama zaten iyi bildiğim için çok gerek yok bu seriden başka ne önerirsiniz? (daha önce çok az çizgi roman okudum).

Hocam ben de almayı düşünüyorum ama zaten iyi bildiğim için çok gerek yok bu seriden başka ne önerirsiniz? (daha önce çok az çizgi roman okudum).
Hocam öncelikle diziyle çizgi roman gerçekten çok çok farklı, öneri kısmına gelirsek ben genelde DC çizgi romanlarını az az okuyorum. Karışık olarak Batman ve Deadpool okudum. Henüz okumadım ama Witcher çizgi romanları da çok güzel duruyor onlara bir bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…