E EgePek Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #1 Selam The Walking Dead season two için güvenilir ve güzel bir Türkçe yama var mı?
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.456 Makaleler 5 Çözümler 310 2 Haziran 2023 #2 The Walking Dead Definitive Edition %100 Türkçe Yama - Anonymous Çeviri The Walking Dead Definitive Edition, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz. www.anonymousceviri.com Böyle bir şey var hocam. Teltale oyunlarına pek hakim değilim. Hepsini kapsıyor galiba.
The Walking Dead Definitive Edition %100 Türkçe Yama - Anonymous Çeviri The Walking Dead Definitive Edition, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz. www.anonymousceviri.com Böyle bir şey var hocam. Teltale oyunlarına pek hakim değilim. Hepsini kapsıyor galiba.
Florxsy BAN Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.265 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #3 The Walking Dead: Season 2 Türkçe Yama TWD'yi 2.kez bitirdim 2 ay önce bu yamayı kullandım güzel yama öneririm.
The Walking Dead: Season 2 Türkçe Yama TWD'yi 2.kez bitirdim 2 ay önce bu yamayı kullandım güzel yama öneririm.
E EgePek Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #4 Florxsy BAN dedi: The Walking Dead: Season 2 Türkçe Yama TWD'yi 2.kez bitirdim 2 ay önce bu yamayı kullandım güzel yama öneririm. Genişletmek için tıkla... Bende ilk bunu indirecektim ındıre vs. basıyorum ınmeye baslıyor fakat hiç ılerlemıyor bozuk gıbıydı.
Florxsy BAN dedi: The Walking Dead: Season 2 Türkçe Yama TWD'yi 2.kez bitirdim 2 ay önce bu yamayı kullandım güzel yama öneririm. Genişletmek için tıkla... Bende ilk bunu indirecektim ındıre vs. basıyorum ınmeye baslıyor fakat hiç ılerlemıyor bozuk gıbıydı.
Froxy7 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 1.313 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ZOTAC GEFORCE RTX 4060Tİ 8GB ANAKART: ASUS PRİME A620M-K CPU: RYZEN 7500F RAM: XPG 16GB 5600MHZ CL46 KASA: MSİ MAG M100A PSU: MSI MAG A650DN Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #5 Florxsy BAN dedi: The Walking Dead: Season 2 Türkçe Yama TWD'yi 2.kez bitirdim 2 ay önce bu yamayı kullandım güzel yama öneririm. Genişletmek için tıkla... Bende bu yamayı kullandım hafif hatalar vardı ama beleş yama sonuçta.
Florxsy BAN dedi: The Walking Dead: Season 2 Türkçe Yama TWD'yi 2.kez bitirdim 2 ay önce bu yamayı kullandım güzel yama öneririm. Genişletmek için tıkla... Bende bu yamayı kullandım hafif hatalar vardı ama beleş yama sonuçta.
E EgePek Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #6 Florxsy BAN dedi: The Walking Dead: Season 2 Türkçe Yama TWD'yi 2.kez bitirdim 2 ay önce bu yamayı kullandım güzel yama öneririm. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm Opera GX'ten kaynaklıymış teşekkürler.
Florxsy BAN dedi: The Walking Dead: Season 2 Türkçe Yama TWD'yi 2.kez bitirdim 2 ay önce bu yamayı kullandım güzel yama öneririm. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm Opera GX'ten kaynaklıymış teşekkürler.
Florxsy BAN Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.265 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #7 Froxy7 dedi: Bende bu yamayı kullandım hafif hatalar vardı ama beleş yama sonuçta. Genişletmek için tıkla... Hocam ben baktığımda sadece önemli olmayan bazı kelimeler yanlış çevrilmişti onun dışında mükemmel yama.
Froxy7 dedi: Bende bu yamayı kullandım hafif hatalar vardı ama beleş yama sonuçta. Genişletmek için tıkla... Hocam ben baktığımda sadece önemli olmayan bazı kelimeler yanlış çevrilmişti onun dışında mükemmel yama.