Recional Hectopat Katılım 2 Nisan 2014 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2014 #1 Bu oyunun Türkçe yamasının linkini atabilir misiniz ? Benim bulduklarımda suspicious.cloud.9 bulunuyordu. (Bunu Norton 360 buldu.) Bu yüzden sağlam virüssüz bir link atabilir misiniz ? Suspicious.cloud.9 zararlı bir şey mi?
Bu oyunun Türkçe yamasının linkini atabilir misiniz ? Benim bulduklarımda suspicious.cloud.9 bulunuyordu. (Bunu Norton 360 buldu.) Bu yüzden sağlam virüssüz bir link atabilir misiniz ? Suspicious.cloud.9 zararlı bir şey mi?
WereBear Kilopat Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 899 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2014 #4 Sezon 2 miydi ? Eğer öyleyse : The Walking Dead Season 2 Episode 2 Türkçe Yama
Recional Hectopat Katılım 2 Nisan 2014 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2014 #5 Virüssüz değil mi?
WereBear Kilopat Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 899 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2014 #6 Recional dedi: Virüssüz değilmi ? Genişletmek için tıkla... Kullanan Youtuber'lar var bu yamayı. Virüs olacağını sanmıyorum kendim kullanmadım. Osmanlı Soylusu bu yamayı kullandı.
Recional dedi: Virüssüz değilmi ? Genişletmek için tıkla... Kullanan Youtuber'lar var bu yamayı. Virüs olacağını sanmıyorum kendim kullanmadım. Osmanlı Soylusu bu yamayı kullandı.