Steam The Walking Dead Telltale Definitive Series 4. sezon save’i sıfırlandı.

skychaseralp

Yoctopat
Daha fazla  
4. sezonda 1. bölümü bitirip 2. bölüme geçtim. Bilgisayarı kapatmam gerekti. İşim bittikten sonra bilgisayara geri dönüp 2. bölümü oynamak için tıkladığımda en baştan başlatıyor, oynamak için bölüm bile seçemiyorum. Nasıl direkt 2. bölümden başlayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam Cloud özelliği olmadığı ve bilgisayarınıza da kaydedilmediyse, yeninden oynamak zorundasınız.
Normalde Steam Cloud özelliği olsaydı, bilgisayarınıza kaydetmeden bile oynyabilirdiniz ancak bu sürümde mevcut değil.

1750675601535.png

Steam Cloud özelliği olmadığı ve bilgisayarınıza da kaydedilmediyse, yeninden oynamak zorundasınız.
Normalde Steam Cloud özelliği olsaydı, bilgisayarınıza kaydetmeden bile oynyabilirdiniz ancak bu sürümde mevcut değil.

Eki Görüntüle 2518748

Peki bilgisayara nasıl kaydedebilirim az önce biraz daha oynayıp save noktasında çıktım yine de en baştan başlamak zorundan kaldım bilgisayara nasıl kaydedebilirim save noktalarını öğrenebilirsem güzel olur.

Peki bilgisayara nasıl kaydedebilirim az önce biraz daha oynayıp save noktasında çıktım yine de en baştan başlamak zorundan kaldım bilgisayara nasıl kaydedebilirim save noktalarını öğrenebilirsem güzel olur.
Oyun dosylarinin bütünlüğünü doğrulayın, save noktaları genelde sahne geçişleri veya ara bölüm geçişlerini oluşturur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun dosylarinin bütünlüğünü doğrulayın, save noktaları genelde sahne geçişleri veya ara bölüm geçişlerini oluşturur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

dosyaları doğrulamama rağmen 4. sezonda en baştan başlatmakta oyundan çıkmadan mı doğrulamam lazım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı