The Walking Dead serisinin tüm oyunlarının bulunduğu The Walking Dead - The Telltale Definitive Series, Steam'de %90 indirimle. 97 TL $2.29)
Teklifin geçerlilik süresi: 18 Aralık Platformlar: PC, PlayStation, Xbox Sistem gereksinimi:Düşük seviye Ortalama oynanış süresi:45–50 saat Kamera açısı: Üçüncü şahıs (TPS) Oyun modu: Tek oyunculu (Single-player) Oyun Türü: Macera, hikâye odaklı, interaktif drama ️ Türkçe & genel incelemeler:Son Derece Olumlu Türkçe dil desteği:Bulunmuyor Geliştirici:Skybound Games Çıkış tarihi: 10 Eylül 2019 Steam başarımı:23 Steam başarımı içerir
En yüksek aldığı indirim oranı hep bu fiyat oldu; toplamda bu indirimle birlikte 3 kez görüldü.
Indirdigimizde tum sezonları ayni anda mi indiriyor yoksa seçebiliyor muyuz? Su aralar depolama sıkıntısı çekiyorum da. Mesela 1. sezonu oynadım sildim, 2. sezonu yükledim. Oluyor mu?
Indirdigimizde tum sezonları ayni anda mi indiriyor yoksa seçebiliyor muyuz? Su aralar depolama sıkıntısı çekiyorum da. Mesela 1. sezonu oynadım sildim, 2. sezonu yükledim. Oluyor mu?