insanozor Centipat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 113 Yer Ankara 28 Temmuz 2024 #1 Paul Walker dedi: Steam Community :: Alperen Croft steamcommunity.com Aktif kullanmıyorum hesabı yani oyun vs. al(a)mıyorum. Siz de atın bakarız. Genişletmek için tıkla... Gayet iyi bu arada sanırsam The Walking Dead: The Telltale Definitive Series' ı bitirmişsiniz. Ben de Epic Games' den 2-3 ay önce satın almıştım ama hala oynamadım. Oyun indirmeye değer mi hocam ? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2024
Paul Walker dedi: Steam Community :: Alperen Croft steamcommunity.com Aktif kullanmıyorum hesabı yani oyun vs. al(a)mıyorum. Siz de atın bakarız. Genişletmek için tıkla... Gayet iyi bu arada sanırsam The Walking Dead: The Telltale Definitive Series' ı bitirmişsiniz. Ben de Epic Games' den 2-3 ay önce satın almıştım ama hala oynamadım. Oyun indirmeye değer mi hocam ?
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.623 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #2 En sevdiğim 5 oyuna girer hatta en üstlerde girer. Unutup tekrar oynasam diyorum bazen.
bluerr Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.082 Makaleler 8 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #3 ilk sezonu sarıyor.
5 586339 Decapat Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 75 29 Eylül 2024 #4 Paul Walker dedi: En sevdiğim 5 oyuna girer hatta en üstlerde girer. Unutup tekrar oynasam diyorum bazen. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de sırasıyla mı gidiyor bu oyun yoksa biz mi seçiyoruz sezon sezon? Bir de DLC'ler ile normal sezonları da mı sırasıyla?
Paul Walker dedi: En sevdiğim 5 oyuna girer hatta en üstlerde girer. Unutup tekrar oynasam diyorum bazen. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de sırasıyla mı gidiyor bu oyun yoksa biz mi seçiyoruz sezon sezon? Bir de DLC'ler ile normal sezonları da mı sırasıyla?
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.623 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #5 586339 dedi: Hocam bir de sırasıyla mı gidiyor bu oyun yoksa biz mi seçiyoruz sezon sezon? Bir de DLC'ler ile normal sezonları da mı sırasıyla? Genişletmek için tıkla... İstediğin sezonu seçip oynayabiliyorsun. DLC'ler de evet soldan sağa sirayla oynarsan sıraya dahil.
586339 dedi: Hocam bir de sırasıyla mı gidiyor bu oyun yoksa biz mi seçiyoruz sezon sezon? Bir de DLC'ler ile normal sezonları da mı sırasıyla? Genişletmek için tıkla... İstediğin sezonu seçip oynayabiliyorsun. DLC'ler de evet soldan sağa sirayla oynarsan sıraya dahil.
Atsızsz Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 673 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #6 Çok güzel mükemmel çay kahve alıp oynamalık oyun hazır kış gelmişken.
5 586339 Decapat Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 75 30 Eylül 2024 #7 Paul Walker dedi: İstediğin sezonu seçip oynayabiliyorsun. DLC'ler de evet soldan sağa sirayla oynarsan sıraya dahil. Genişletmek için tıkla... Peki Türkçe yama var mıdır güvenilir?
Paul Walker dedi: İstediğin sezonu seçip oynayabiliyorsun. DLC'ler de evet soldan sağa sirayla oynarsan sıraya dahil. Genişletmek için tıkla... Peki Türkçe yama var mıdır güvenilir?