Çözüldü The Walking Dead: The Telltale Definitive series the final season

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

HyperTroll

Decapat
Daha fazla  
The Walking Dead: The Telltale Definitive series the final season oynuyordum 2. bölüme geçtim oyunu kapattım, kaldığım yerden devam etmek için girdim en başa attı beni oynama zevkim kalmadı cidden.
Steam'dan oynuyorum.
Çözümü nedir oyunu kapatmadan bitirmem mi gerekiyor? Yapabilirim bunu.

Çözüm
Bunun nedeni, Steam Cloud'un aktif olması, yanlış zamanda senkronize edilmesi ve şimdi bir prefs. Prop dosyasının arızalanmasıdır. Şu adımları deneyin:

1. bu oyun için Steam Cloud'u kapatın.

2. "prefs. Prop" dosyasının her yerini bulun.

İşte bulduğum veya başkalarının bulduğunu duyduğum yerler.

Dosyaları belgeler klasörünüze kaydettiğinizde:
\Belgeler\Telltale Games\The Walking Dead.

Steam klasörünüzde (benimki dafault klasöründe değildi, sorunum 4. sezondaydı ve onu 4. sezon klasöründe buldum)
C:\program files (x86)\Steam\steamapps\common\The walking Dead\Pack\default
C:\program files (x86)\Steam\steamapps\common\The walking Dead\Pack\WalkingDead104

Bu prefs. Prop dosyalarından biri bozuldu.

3. bu dosyanın her örneğini bulduğunuz klasöre yedekleyin.

4. kopyalamaya başlayın.
- Orijinal dosyayı kayıtlardan, o dosyanın bir kopyasını bulduğunuz diğer tüm konumlara kopyalayın - oyunu deneyin. (birçok kişinin bu konuda şansı yaver gittiği görülüyor; kayıtlardan varsayılan klasördeki dosyaya kopyalama yapılıyor)
- Bu işe yaramazsa bu kopyaları kaldırın;
- Şimdi orijinal dosyayı varsayılandan, dosyayı bulduğunuz diğer tüm konumlara kopyalayın.
- Şimdi orijinal dosyayı sezon klasöründen dosyayı bulduğunuz diğer tüm konumlara kopyalayın. (benimki, 4. sezon klasöründen kayıtlardaki dosyanın üzerine kopyaladığımda düzeltildi)
- Durulayın ve o dosyanın bir kopyasını bulduğunuz her yerde tekrarlayın.

Bu prefs. Prop dosyalarından biri muhtemelen bozulmuştur ve doğru olanı diğerlerinin üzerine kopyalamak sorununuzu çözecektir; uygun yedeklemeleri saklamanız ve prefs. Prop dosyasının sağlıklı kopyasını yol boyunca bir yerde gaf yapmamanız ve silmemeniz koşuluyla.

Çözüm buymuş hocalarım.
Ben de bugün bitirdim. Final sezonunun checkpoint özelliği yok sanırım. Steam workshop ta belki bir mod olabilir.

Sadece şunu söyleyeyim; oyun kesinlikle bitirilmesi gereken bir oyun. Bu seviyede hikaye ve son; yüz oyunun bir-iki tanesinde bulunuyor.

Son düzenleme:
Bunun nedeni, Steam Cloud'un aktif olması, yanlış zamanda senkronize edilmesi ve şimdi bir prefs. Prop dosyasının arızalanmasıdır. Şu adımları deneyin:

1. bu oyun için Steam Cloud'u kapatın.

2. "prefs. Prop" dosyasının her yerini bulun.

İşte bulduğum veya başkalarının bulduğunu duyduğum yerler.

Dosyaları belgeler klasörünüze kaydettiğinizde:
\Belgeler\Telltale Games\The Walking Dead.

Steam klasörünüzde (benimki dafault klasöründe değildi, sorunum 4. sezondaydı ve onu 4. sezon klasöründe buldum)
C:\program files (x86)\Steam\steamapps\common\The walking Dead\Pack\default
C:\program files (x86)\Steam\steamapps\common\The walking Dead\Pack\WalkingDead104

Bu prefs. Prop dosyalarından biri bozuldu.

3. bu dosyanın her örneğini bulduğunuz klasöre yedekleyin.

4. kopyalamaya başlayın.
- Orijinal dosyayı kayıtlardan, o dosyanın bir kopyasını bulduğunuz diğer tüm konumlara kopyalayın - oyunu deneyin. (birçok kişinin bu konuda şansı yaver gittiği görülüyor; kayıtlardan varsayılan klasördeki dosyaya kopyalama yapılıyor)
- Şimdi orijinal dosyayı varsayılandan, dosyayı bulduğunuz diğer tüm konumlara kopyalayın.
- Şimdi orijinal dosyayı sezon klasöründen dosyayı bulduğunuz diğer tüm konumlara kopyalayın. (benimki, 4. sezon klasöründen kayıtlardaki dosyanın üzerine kopyaladığımda düzeltildi)
- Durulayın ve o dosyanın bir kopyasını bulduğunuz her yerde tekrarlayın.

Bu prefs. Prop dosyalarından biri muhtemelen bozulmuştur ve doğru olanı diğerlerinin üzerine kopyalamak sorununuzu çözecektir; uygun yedeklemeleri saklamanız ve prefs. Prop dosyasının sağlıklı kopyasını yol boyunca bir yerde gaf yapmamanız ve silmemeniz koşuluyla.

Çözüm buymuş hocalarım.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı