BraveHeart18 Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #1 Oyun çeviriden indirdiğim yamada WalkingDead101.exe dosyasını bulamıyorum.
hypxness Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 2.592 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #2 Oyun Çeviri'de Definitive Series'in yaması yok diye biliyorum. Güvenilir ve kaliteli bir çeviri arıyorsan Anonymous'un çevirisi var fakat paralı.
Oyun Çeviri'de Definitive Series'in yaması yok diye biliyorum. Güvenilir ve kaliteli bir çeviri arıyorsan Anonymous'un çevirisi var fakat paralı.
BraveHeart18 Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #3 hypxness dedi: Oyun Çeviri'de Definitive Series'in yaması yok diye biliyorum. Güvenilir ve kaliteli bir çeviri arıyorsan Anonymous'un çevirisi var fakat paralı. Genişletmek için tıkla... The Walking Dead Sezon 1 Yama Paketi (1-2-3-4-5) yaması var.Başka herhangi bir sitede yaması var mı?
hypxness dedi: Oyun Çeviri'de Definitive Series'in yaması yok diye biliyorum. Güvenilir ve kaliteli bir çeviri arıyorsan Anonymous'un çevirisi var fakat paralı. Genişletmek için tıkla... The Walking Dead Sezon 1 Yama Paketi (1-2-3-4-5) yaması var.Başka herhangi bir sitede yaması var mı?
hypxness Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 2.592 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #4 BraveHeart18 dedi: The Walking Dead Sezon 1 Yama Paketi (1-2-3-4-5) yaması var.Başka herhangi bir sitede yaması var mı? Genişletmek için tıkla... Bu ayrı ayrı satılan sürümler için geçerli bir yama. Anonymoustan başka var mı bilmiyorum. Translate yama vardır belki.
BraveHeart18 dedi: The Walking Dead Sezon 1 Yama Paketi (1-2-3-4-5) yaması var.Başka herhangi bir sitede yaması var mı? Genişletmek için tıkla... Bu ayrı ayrı satılan sürümler için geçerli bir yama. Anonymoustan başka var mı bilmiyorum. Translate yama vardır belki.
BraveHeart18 Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #5 cano09098 dedi: TWD_DefinitiveSeries_TRyama.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... buradan yamayı yaptım hypxness dedi: Bu ayrı ayrı satılan sürümler için geçerli bir yama. Anonymoustan başka var mı bilmiyorum. Translate yama vardır belki. Genişletmek için tıkla... Tüm sezonları bütün olarak aramam gerekiyormuş. Yardımınız için teşekkür ederim.
cano09098 dedi: TWD_DefinitiveSeries_TRyama.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... buradan yamayı yaptım hypxness dedi: Bu ayrı ayrı satılan sürümler için geçerli bir yama. Anonymoustan başka var mı bilmiyorum. Translate yama vardır belki. Genişletmek için tıkla... Tüm sezonları bütün olarak aramam gerekiyormuş. Yardımınız için teşekkür ederim.
GGHOST Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 2.061 Çözümler 5 13 Şubat 2023 #6 BraveHeart18 dedi: Buradan yamayı yaptım. Tüm sezonları bütün olarak aramam gerekiyormuş. Yardımınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de TWD Telltale definitives varda yama ariyorum. Bir sorun cikardimi sende bu yama.
BraveHeart18 dedi: Buradan yamayı yaptım. Tüm sezonları bütün olarak aramam gerekiyormuş. Yardımınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de TWD Telltale definitives varda yama ariyorum. Bir sorun cikardimi sende bu yama.
BraveHeart18 Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #7 GGHOST dedi: Hocam bende de TWD Telltale definitives varda yama ariyorum. Bir sorun cikardimi sende bu yama. Genişletmek için tıkla... Bende şu anlık bir sorun yok.Düzgün bir yama olmuş.
GGHOST dedi: Hocam bende de TWD Telltale definitives varda yama ariyorum. Bir sorun cikardimi sende bu yama. Genişletmek için tıkla... Bende şu anlık bir sorun yok.Düzgün bir yama olmuş.
GGHOST Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 2.061 Çözümler 5 15 Şubat 2023 #8 BraveHeart18 dedi: Bende şu anlık bir sorun yok. Düzgün bir yama olmuş. Genişletmek için tıkla... Tamamdir teşekkürler.
BraveHeart18 dedi: Bende şu anlık bir sorun yok. Düzgün bir yama olmuş. Genişletmek için tıkla... Tamamdir teşekkürler.
BraveHeart18 Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #9 GGHOST dedi: Tamamdir teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
Mr.Shepherd Zeptopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #10 BraveHeart18 dedi: Buradan yamayı yaptım. Tüm sezonları bütün olarak aramam gerekiyormuş. Yardımınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bütün olarak aramadan kastın ne hocam? Yapamadım da. BraveHeart18 dedi: Buradan yamayı yaptım Tüm sezonları bütün olarak aramam gerekiyormuş. Yardımınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Mr.Shepherd dedi: Bütün olarak aramadan kastın ne hocam? Yapamadım da. Genişletmek için tıkla... gerek kalmadı hocam senin attığın lınkten hallettım adamsın Son düzenleme: 2 Nisan 2023
BraveHeart18 dedi: Buradan yamayı yaptım. Tüm sezonları bütün olarak aramam gerekiyormuş. Yardımınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bütün olarak aramadan kastın ne hocam? Yapamadım da. BraveHeart18 dedi: Buradan yamayı yaptım Tüm sezonları bütün olarak aramam gerekiyormuş. Yardımınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Mr.Shepherd dedi: Bütün olarak aramadan kastın ne hocam? Yapamadım da. Genişletmek için tıkla... gerek kalmadı hocam senin attığın lınkten hallettım adamsın