Y ylcneyp Centipat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #1 Arkadaşlar bu oyun için sağlam bir Türkçe yama öneriniz var mı? Bir türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2025
Arkadaşlar bu oyun için sağlam bir Türkçe yama öneriniz var mı? Bir türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Vatan Ezer Centipat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 690 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #2 ylcneyp dedi: Arkadaşlar bu oyun için sağlam bir Türkçe yama öneriniz var mı? Bir türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... ylcneyp dedi: Arkadaşlar bu oyun için sağlam bir Türkçe yama öneriniz var mı? Bir türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... TWD_DefinitiveSeries_TRyama.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
ylcneyp dedi: Arkadaşlar bu oyun için sağlam bir Türkçe yama öneriniz var mı? Bir türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... ylcneyp dedi: Arkadaşlar bu oyun için sağlam bir Türkçe yama öneriniz var mı? Bir türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... TWD_DefinitiveSeries_TRyama.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr