hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 14 Haziran 2023 #1 Merhaba. Ben ilk defa bu seriye giriş yapıyorum. Karşıma iki seçenek çıktı. Sizce hangisini seçmem daha sağlıklı olur? Oynamış kişiler yorum yaparsa sevinirim. Teşekkürler
Merhaba. Ben ilk defa bu seriye giriş yapıyorum. Karşıma iki seçenek çıktı. Sizce hangisini seçmem daha sağlıklı olur? Oynamış kişiler yorum yaparsa sevinirim. Teşekkürler
Cranxiel Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 515 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #2 Standart görüntü stilini seçin.
itwasgooday Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.336 Çözümler 23 14 Haziran 2023 #3 Keşke yerinizde olsaydım. Standart seçin.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 14 Haziran 2023 #4 Cranxiel dedi: Standart görüntü stilini seçin. Genişletmek için tıkla... itwasgooday dedi: Keşke yerinizde olsaydım. Standart seçin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Standart stili seçip başlıyorum oyuna
Cranxiel dedi: Standart görüntü stilini seçin. Genişletmek için tıkla... itwasgooday dedi: Keşke yerinizde olsaydım. Standart seçin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Standart stili seçip başlıyorum oyuna
itwasgooday Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.336 Çözümler 23 14 Haziran 2023 #5 hellomister dedi: Teşekkürler. Standart stili seçip başlıyorum oyuna Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar dostum.
hellomister dedi: Teşekkürler. Standart stili seçip başlıyorum oyuna Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar dostum.