Sürprizbozan The Walking Dead'de Rick'e ne oluyor?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FuhrerDogukan

Decapat
Daha fazla  
9. sezonda gitti birden adam hiçbir şey anlamadım. Sonra öğrendim ki diziden ayrılmış. Neden ayrıldığı ve helikopterle kaçırıldıktan sonra neler olduğuyla ilgili bir şeyler var mı? Yani kim kaçırdı bu adamı, nereye kaçırdı. Dizide bahsedilen A, b olayı da nedir tam olarak?

Rick ve Pearl hariç

Ölmeye istekli tehlikeli olan insanlar A diye nitelendiriliyor. Rick yaralı olduğu için Jadis tarafından yanlışlıkla B olarak nitelendirildi ve CRM'ye alındı. Okaforda Ricke sahip çıktı. CRM'ye "A" tipi insanları almanın tehlikeli olduğunu düşünüyorlar.

Rick ve pearl hariç.

Ölmeye istekli tehlikeli olan insanlar a diye nitelendiriliyor. Rick yaralı olduğu için jadis tarafından yanlışlıkla b olarak nitelendirildi ve Crm'ye alındı. Okaforda ricke sahip çıktı. Crm'ye "a" tipi insanları almanın tehlikeli olduğunu düşünüyorlar.

Crm ne oluyor tam olarak.

The Ones Who Live daha yeni çıktı. İlk 3 bölümü izlemiştim sonra devamını bekleyeceğim diye bırakmıştım tam sezon çıktı sanırım boş zamanımda izleyebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı